Eurovision

Igår var de ju Eurovision och även fast Sverige inte var med så tycker jag att det nog är det bästa startfältet hittills. Det är 3 st jag kommer ihåg nu som var dåliga och det var Serbien, Grekland och Spanien, den låten blev inte bättre andra gången man hörde den snarare tvärtom. Min favorit var Cypern som kom ganska långt ner, sedan så gillade jag faktiskt Danmark och Azerbaijan var också väldigt bra. Vinnaren Tyskland tyckte inte jag var något vidare men den blev faktiskt bättre andra gången man hörde den. Tvåan Turkiet var också en av de bättre i tävligen.

Idag så var det ju säsongsavslutningen på Gossip girl och det kunde knappt ha slutat mer spännande och det värsta är att nu så måste man vänta ända till hösten för den fjärde säsongen. Man kan ialla fall hoppas att tv5 har bestämt sig för att visa Privileged den här sommaren också, jag är nyfiken på hur den serien slutar efter som man inte fick se det förra sommaren.

Aja nu så blir det snart säsongsavslutning på parlamentet också så...

Ha det gött\\\ Emma :-)



Gossip girl + Jogging

Idag har det ju varit soligt väder och då måste man ju gå ut i solen och steaka lite, så det blev att gå ut och läsa lite Gossip girl-du och ingen annan, ganska gött faktiskt.
Sedan var jag duktig också och joggade, gick faktiskt riktigt bra den här gången, enda gången det faktiskt har kännts lite roligt. Så det får man ju hoppas att det håller i sig.
Sedan så har jag sett 90210 och The secret life of the american teenager, riktigt spännande idag faktiskt så man längtar lite.

Ha det gött\\\ Emma :-)

SOMMAR :D

Nu börjar det äntligen att känns som sommar, as gött att gå runt i t-shirt och dessutom vara varm. Man får verkligen hoppas att detta goa väder håller i sig.
Idag har varit en relativt lugn dag och vi fick baka en mumsig morotskaka på hemkunskapen. Smeten var jättego och glassyren var inte helt fel den heller om man inte tog så mycket och det blandades bra med själva kakan.
Det var väl överlag allt som har hänt idag.

Ha det gött\\\ Emma :-)

Ett tag sedan

Ja det var ju ett tag sedan jag la upp något, men har faktiskt inte tänkt så mycket på det. Idag har jag alla fall varit hos läkaren och fick väl inte de trevligaste nyheterna där, måste operera knät igen kanske till och med 2 gånger. Det dröjer ett tag dit så man får la försöka att inte tänka så mycket på det.
Sedan så har det också varit spanskaprov, det gick väl sådär. Hade nog kunnat det bättre om jag läst på lite mer.
Sedan blev det lite jogging också det gick dåligt efter som jag fick ont i foten av någon konstig anledning efter typ 2/3 av streckan, men det finns inte så mkt mer att göra en försöka nästa gång igen.
Slutligen så har jag haft sånguppvisning idag, har ingen aning hur folk tyckte det lät men hoppas på det bästa även om jag inte riktigt förväntar mig det. Har också kommit på att det finns en Linking Park låt som inte är så bra "Papercut", gillade inte den riktigt.

Ha det gött\\\ Emma :-)

Godis tisdag :D

Hej hej
Sitter och lyssnar på I want you to want me med Cheap Trick samtidigt som jag äter tutti frutti passion. Jag vet att man inte ska äta godis på vardagarna men har kommit på en bra uträkning. Efter som det bara är en dag kvar i skolan den här veckan så kan man tekniskt sätt säga att det nästan är torsdag och efter torsdag så är det inte långt till fredag, jag är allt bra smart.
Annars så har jag haft sånglektion idag det gick hyfsat bra, måste lära mig hela låten utantill tills nästa tisdag och det borde jag klara. Min Kina text har också blivit helt klar och den blev faktiskt ganska bra. Sedan så är det bara hemkunskapsprov imorgon men det ska nog gå bra.

Ha det gött\\\ Emma :-)

Tv-Kväll

Hej hej
Har varit lite dålig med att lägga in något inlägg på några dagar så det är nog dags nu. Idag har der varit en helt vanlig dag, vi blev klara med våran låt i musiken och den kan nog bli ganska bra om jag klarar av att sjunga den bra. Lite svårt efter som det ska låta högt och bra på samma gång, jag får göra mitt bästa.
Sedan så har jag varit ute och joggat också, jag tror faktiskt att det gick bättre än förra gången men det är ju fortfarande inte bra, får fortsätta att kämpa på.
Jag såg New Moon på blu-ray igår och då visades några filmtrailers och två av dem blev jag riktigt sugen att gå och kolla på. Den första "Remember me" med bla. Robert Pattinson, Emilie de Ravin och Pierce Brosnan. Jag har inte sett Emilie i någon film men hon verkade bra i trailern så jag tror nog att det kommer bli en riktigt bra film. Sedan den andra "Dear John" med Channing Tatum och Amanda Seyfried i huvudrollerna. Jag gillade Channing i "She's the man" och Amanda spelade bra i mamma mia så det kommer nog också bli en bra film. Det har ju också kommit ut en ny film med Miley Cyrus i huvudrollen som heter "The last song", jag kan väl säga att hon inte direkt är min favorit skådespelare men filmen verkar bra så finns en chans att jag ser den med. Jag ska snart sluta skriva om filmer men är fortfarande lite sugen att se "Snabba Cash" men får se ifall jag hyr den senare eller läser boken istället. En film jag är säker på att jag ska se är ju Eclipse men den kommer inte förän till sommaren.
Jag ska nog skriva med varför jag döpte inlägget till "Tv-Kväll och det är för att idag blir det nog bara en tv-kväll resten av dagen. Först "90210" och sedan "The secret life of the american teenager så det är bara att paxa tv'n klockan 20.00 och slå på tv400.


Ha det gött\\\ Emma :-)

Cosmopolitan etc.

Min Cosmopolitan prenumeration började idag, jag trodde att den prenumerationslappen jag skickat in kommit bort så det var lite av en överaskning, särskilt för att nummret inte kommer ut förän nästa vecka så det var lite roligt.
Öppet hus med pappa idag också, var typ likadant som förra gången jag var där men fick reda på lite mer om gymnasiet, ämnen och lite sådant, känns bra att börja där alla fall.
Men nu så blir det la att slappa vidare tills det är dags att gå och lägga sig.

Ha det gött\\\ Emma :-)

Jogging

Då så var det andra dagen man var ute och joggade, efter som min kondition är körd i botten så var det la lite kämpigt men jag klarade det faktiskt ganska bra, enlgt mig alla fall. Får se ifall jag kan öka träningen från 2 dagar i veckan till 4 dagar. Det är ingen jättelång bit jag joggar så jag tycker att jag skulle klara det + att min kondition skulle bli bättre snabbare. 
Annars så har det varit nationella i biologi idag och det gick la hyfsat bra, inte dåligt alla fall. Idrottslektionen var ganska go alla fall, kubb typ 10 minuter, frisbeegolf typ 5 och sedan typ fotboll resten av tiden, det gick ganska bra för att vara mig tycker jag. Men nu så ska jag nog snart äta och sedan blir det efterlyst klockan 21.

Ha det gött\\\ Emma :-)


Trökigt

Har ganska trökigt nu, ska nog läsa klart en svenska text, fylla i ett papper, läsa på spanskan och öva inför nationella i biologi imorgon. Inte precis den roligaste kvällen jag har framför mig men finns inte så mycket mer man kan göra.
Idag så har jag alla fall haft sång\körlektion och det gick ganska bra men man blir lite trött i rösten, har också köpt lösgodis och dr.Pepper till nationella imon och en guava deodorant och bodylotion från ldb. Jag har andvänt duschcremen från samma serie innan och den luktar riktigt gott så tänkte att jag skulle testa resten av serien också. Jag kom också på den smarta iden att vaxa benen idag och det gjorde så in i helvete ont, vem kommer på att man ska göra vax till benen? Nu så har jag alla fall inte vax remsor kvar som tur är.
Ja då är det la dags för mig att börja läsa på inför nationella.

Ha det gött\\\ Emma :-)

http://elinleijon.se/images/2009/ldb_rod_54631385.jpg

Helgen etc.

Har varit lite lat i helgen så har inte lagt upp någonting så det är la dags nu.
Valborg blev alla fall en lugn dag, ingen fylla här utan mest mysig dag med pojkvännen. 
Sedan i lördags så sov man la nästan hela dagen och så såg jag filmen Ciao Bella som jag faktiskt hade haft högre förhoppningar på men ändå den var ganska okej. Den handlade om 16 åriga Mustafa som bor i Lerum, han längtar efter en tjej men alla tjejer han träffar vill bara vara kompis med honom. När han åker till Gothia cup så får han av några andledningar spela i det Italienska fotbollslaget och då träffar han jämnåriga Linnea som tror att han verkligen är italienare, sedan så tycker jag nog att man ska se resten av filmen själv så jag inte ger bort för mycket.

Söndagen blev ungefär lika lugn, fast det var jättefint väder så satt jag inne hela dagen och lyssnade igenom varenda A day to remember låt jag kunde hitta på spotify, de är ganska bra faktiskt. Jag såg Good luck Chuck också den var som en nästan helt vanlig romantisk komedi och den slutade väldigt bra som de flesta romantiska komedier men kan nog säga att många killar skulle ha gillat den och för min del skulle det kunnat vara lite mer censur.

Och idag så har det ju varit skola och jag har börjat jogga, det gick som jag hade trott och får nog kämpa ganska bra till innan konditionen börjar bli bra igen, det gick ganska bra med knät alla fall, jag kände det men det kunde ha varit värre.

Ha det gött\\\ Emma :-)  


RSS 2.0