Slappardag

Sitter hemma och gör typ ingenting och så har det varit typ hela dagen. Satt och kollade på tv en bra stund med men blir lätt så rastlös så det fick bli att gå till daton nu istället. Ska nog ta och läsa lite med, är snart klar med boken Aldrig fucka upp så tänkte berätta lite om vad jag tyckte om boken sedan ifall det skulle vara intressant för någon att läsa. Denna helgen har det inte hänt så mycket annars, varit lite med kompisar, kollat på tv och läst lite men ibland får man lov att ta det lite lungt med, det är ju ändå sommarlov. Men nu blir det nog att gå ut lite och läsa.
Ha det gött/// Emma :-)

Morotsmuffins

Rolig dag idag, åkte in till stan för att träffa en kompis som jag inte träffat sedan vi slutade skolan i våras och fikade med henne. Det blev att vi köpte grejer på Espresso House och gick och satte oss vid vattnet, det var superfint och härligt väder så man bara satt och njöt. Efter som att jag inte är något större fan av kaffedrycker så köpte jag någon detox grej som skulle smaka lite fruktigt, jag kommer inte alls ihåg vad den hette men den var i en typ röd glasflaska. Den smakade helt okej men eftersmaken var inget vidare. Köpte även en morotsmuffins och det är inte mycket som slår Espresso House's morotsmuffins, skaklökarna sjunger ju riktigt. Kortfattat kan man säga att det var en riktigt go och härlig dag.
Nu så ska jag nog kolla lite på tv, får se om jag vågar se på Vampire Diaries nu när det börjar bli mörkt eller om jag får hitta något annat.
Ha det gött/// Emma :-)

Skyscraper

Har varit riktigt dålig på att uppdatera nu men har varit förkyld ett tag nu så har inte riktigt orkat sätta mig vid datorn, vårt internet har varit riktigt dåligt nu ett tag med men nu är det alla fall fixat så ska försöka bli duktigare på att uppdatera.
Förutom att jag är en av de få som är så skillade så att de blir förkylda mitt på sommaren så har det inte hänt supermycket förutom att det har blivit lite shopping och jag har köpt min första långklänning som jag måste erkänna att jag har blivit lite förälskad i får hoppas att jag får gå på bröllop snart efter som att den passar lite bättre till lite "finare" tillställningar.
Har även köpt massa böcker och tv-serier nu som jag ska försöka ta mig igenom bl.a första säsongen av Vampire diaries och tredje säsongen av Gossip girl, sedan några böcker med Jens Lapidus och lite annat smått och gott. Ska uppdatera vad jag tyckte om tv-serierna och böckerna så ni kanske får lite inspiration.
Nu så sitter jag och lyssnar på Demi Lovatos nya singel Skyscraper och den är otroligt bra, Demi har som många kanske vet precis varit inne på rehab för bl.a ätstörningar och jag såg på E news att hon skrev låten när hon mådde som sämst vilket man märker i låten då den har så mycket känsla. Så ge den en chans det är en annan sida som man inte har sett Demi på innan och jag gillar den alla fall väldigt mycket.
Hoppas ni njuter fullt ut av sommaren.
Ha det gött/// Emma :-)

Rhodos

Nu så var det riktigt länge sedan jag la upp något och det beror delvis på att jag har varit på Rhodos i två veckor. Har varit riktigt super härligt med sol, värme och solbränna men nu är det tillbaka i Sverige och det känns riktigt gött att träffa alla goa kompisar igen med. Något annat som känns bra att komma igång med efter så mycket tid som man bara latade sig på är träningen, har börjat lite nu och man märker att man inte har tränat på ett tag men det ska nog bli bättre.
Såg för första gången i mitt liv en hel American Pie film idag med, det var den andra så började inte riktigt från början och det som förvånade mig var att jag faktiskt tyckte att den var bra. Typ det var massa roliga grejer som hände och det var ganska många gulliga scener i den men och sånt gillar jag. Det blir nog att se till att se de andra filmerna nu med.
Men nu är jag ganska trött så det blir nog att kolla lite mer på tv eller bara sova kanske ;-).
Ha det gött/// Emma :-)

RSS 2.0