Moments Ago

Sitter hemma och slöar samtidligt som jag sitter och lyssnar på Moments ago med Ulrik Munther, riktigt bra är den så lyssna verkligen på den. Idag händer det nog inte så jättemycket blir nog att träffa Camilla en stund och kanske läsa lite. Imorgon så är det ju skola igen, är väl inte jättetaggad men känns ju lite bra att komma igång igen alla fall. Hoppas ni får en bra dag.
Ha det gött/// Emma =-)

God Morgon

God Morgon, eller det kanske är lite för sent att säga så även fast jag inte har varit uppe så länge. Nu så har jag ganska tråktigt, tänkte att det kunde vara lite skoj att gå ut en stund fast sedan så började det att störtregna och nu så verkar det inte lika lockade. Får se vad som händer idag, antligen gå ut en stund alla fall eller kanske läsa lite. Börjar alla fall bli frisk nu så kan nog återgå till träningen igen nästa vecka vilket känns superbra då jag inte har kunnat träna på 2 veckor, man känner ju sig jätteslö. Jaja hoppas att ni får en bättre dag än vad det ser ut som jag kommer att få.

Ha det gött/// Emma =-)



Aldrig Fucka Upp

Har läst klart boken Aldrig Fucka Upp av Jens Lapidus, det är en inte fortsättning men lite liknande Snabba Cash. Den var faktist ganska bra, kan inte direkt säga att den är en av mina favorit böcker men värd att läsa tycker jag ändå att den var. Den är uppbyggd på samma sätt som Snabba Cash det vill säga att den handlar om 3 olika personer och det handlar om en person per kapitel, så att första handlar om te.x Mahamud, andra om Niklas och tredje om Thomas. Om man tyckte att snabba cash var bra så tycker jag att man ska läsa denna också men man behöver inte ha läst Snabba Cash för att läsa Aldrig Fucka upp eller tvärtom. Så om någon ville ha ett boktips så har ni fått ett här ;-).
Ha det gött/// Emma =-)

Första veckan

Då så har man haft den första veckan i 2an, vi har inte haft en enda riktigt lektion än då vi har haft stadsvandring, kollat på film, visat runt samhälls 1orna och lite sånt. På måndag så börjar det riktiga schemat. Idag kollade vi på film då, det var en ganska ny film som heter the fighter. Jag tyckte inte direkt att den var bra men såg inte riktigt hela heller. Nu så sitter jag och lyssnar på Ulrik Munther så får man se vad som händer lite senare.

Ha det gött/// Emma :-) 

Ulrik Munther

Sitter hemma i soffan och lyssnar på Ulrik Munther och jäklar vad bra han är egentligen. Jag har egentligen hur blandad musiksmak som helst. Det går oftast i perioder, ibland sitter jag och lyssnar på Swedish house mafia och ibland sitter jag och lyssnar på In Flames men nu på sistone har det mest blivit samma musik som alla lyssnar på så att säga, alla sommarplågor med andra ord. Om ni inte har lyssnat på Ulrik innan så måste ni verkligen gå in på Spotify och lysssna alla fall på Moments Ago och Alburn Road. Men nu så ska jag nog kolla på något roligt, kanske How I met your mother? ;-)
Ha det gött/// Emma =-)

Gossip Girl

Gossip Girl är ännu en serie som jag har fastnat för, den har hållt på några år nu men ändå så ser man framemot varje avsnitt lika mycket. Det har hänt ett antal gånger att jag faktiskt har fått tårar i ögonen när jag har kollat på det och allt mer serien är bara så genomtänkt, alla intriger, draman, romanser, fester och allt annat som har med serien att göra. Har de första tre säsongerna hemma och har även kollat igenom extra materialet på dem och det är lite intressant att se lite bakom kulliserna och få lite av en inblick hur de tänker som gör serien. Kortfattat så handlar serien om ett gäng privilegiade ungdommar som lever livet på Manhattans upper east side, går på fina fester och verkar ha det perfekta livet tills man gräver lite i sanden och får reda på alla hemligheter som finns under ytan. Är en kanonbra serie som jag tycker att alla ska se några avsnitt av, tror nämligen alla kan se något intressant i den oavsett om du är tjej eller kille, gammal eller ung. Men nu så har jag nog skrivit tillräkligt många inlägg för en kväll.

Ha det gött/// Emma =-)




1. Gossip Girl säsong 3
2. Gossip Girl säsong 1, 2 & 3

Vänner säsong 3

I sommras köpte jag säsong 3 av vänner och har glömt att utvärdera den. Jag tror dock att alla har sett vänner men passar på att göra det alla fall, tror dock att jag kan skippa att berätta handlingen. Som de tidigare säsonerna så är den väldigt roligt och verkligen perfekt att kolla på innan man går och lägger sig. Vet inte ifall det är vanligt eller om det är bara jag men alla fall på kvällen så kollar jag helst på något lungt, inte någon grov komediserie som South Park eller kriminaldrama som CSI och då passar vänner perfekt, det är lagom med komedi, lagom med romantik och superbra helt enkelt. Jag vet inte hur många gånger jag har sett om avsnitt på det men vänner är en klassiker som antagligen aldrig kommer att dö ut.
Ha det gött/// Emma =-)

Cosmopolitan Zest: Träning och Hälsa

Som jag har skrivit några gånger innan så brukar jag ju läsa Cosmopolitan och en dottertidning till Cosmopolitan är ju Cosmopolitan Zest: Träning och Hälsa. Jag har inte hållit på och träna så jättelänge men ända sedan jag började så har jag varit mer intresserad av hälsa med, även fast jag inte går jättemycket in för det, om man inte räknar med att jag inte röker eller snusar. Alla fall tidningen kommer inte ut så jätteofta och därför så tycker jag att man ska passa på att köpa den när den väl kommer ut efter som att den är full med bra tips, från att nå de resultaten du vill med din träning till att matcha den med bra mat så att man mår bra på både insidan och utsidan.
Ha det gött/// Emma =-)

Tough Love

Har inget direk roligt att göra så sitter hemma och kollar på ett maraton av Tough Love, har aldrig sett det innan men känns lite som en variant av Dad camp som gick för någa veckor sedan också som maraton på tv3. Det är lite spännande så tänkte nog fortsätta att kolla på det, annars blir det nog att ta fram Vampire diaries boxen ;-).
Igår så träffade jag Camilla en stund vilket var riktigt trevligt och sedan så hade jag Zumba träning, börjar äntligen lära mig det. Det är riktigt roligt med Zumba när man väl kan det lite, första gången jag körde det så tänkte jag nä detta var inte rikigt min grej men jag testade det en gång till och så fastnade jag.
Passade även på att käka lite Ben & Jerry's igår kväll, det blev favoiten Cookie dough men käkade även Nordic Water Peace som inte var helt dum den heller.
Men nu blir det att fortsätta att kolla på Tough Love
Ha det gött/// Emma =-)
1. Ben and Jerry's Nordic Water Peace
2. Ben and Jerry's Half Baked
3. Dagens lunch, tacos med gurka, tomat, sallad, Tzatziki och ett glas Päronsoda.

Helsingborg, Landskrona, Helsingør & Ven

Har haft fullt upp denna helgen kan man säga, det är därför jag inte har uppdaterat något nu på ett tag. På torsdagen så åkte vi ner mot Helsingborg, jag mamma och min lillasyster efter som att hon skulle spela en fotbollscup. Det blev ungefär 5 matcher vi fick kolla på och när hon inte spelade så åkte jag mamma och pappa och gjorde lite andra grejer.
Dagen vi kom så gjorde vi inte så mycket vi lämnade av Anna (min lillasyster) och sedan så gick vi bara runt lite i Landskrona där vi bodde under tiden, åt lite och handlade lite godis på City Gross, jag fick till och med en miniräknare om någon ville veta ;-).
På fredagen så spelade de bara en match så då åkte jag mamma och pappa över till Helsingør där jag bland annat handlade ketchup, jag tycker att dansk ketchup är så fruktansvärt gott så försöker passa på att köpa det när jag är i Danmark.
På Lördagen så började Annas första match ganska sent så då så åkte vi över till Ven, det är en liten ö som ligger utanför Landskrona. Där hyrde vi cyklar och cyklade runt några timmar vilket var riktigt trevligt och mysigt.
På söndagen så gick vi upp tidigt och sedan så var det bara en match som var ganska tidig så vi kom inte hem så sent alla fall :-)

Det var min helg, hur är det med er? Gjorde ni något skoj?

Ha det gött/// Emma :-)

RSS 2.0