1337

Tänkte att jag skulle vara duktig nu och lägga in ett litet inlägg, nu när klockan till och med är 13.37 också.
Idag så blir det att åka till mormor och fira hennes födelsedag så det blir inte att man har hunnit med att göra något annat, vaknade vid runt 12 tiden och har i princip inte gjort någonting sedan dess förutom att slö tittat på facebook en stund.
Igår var också ganska mycket av en slö dag, hade 2 lektioner som varje fredag. Först så var det samhällskunskap på morgonen som faktiskt är riktigt lätt nu, vi håller på med ideologier och jag ska alla fall försöka att få ett MVG på det. Vi hade också historia och just nu så är det bara så otroligt tråkigt, svensk stormaktstid och sådant. Jag tränade igår också, det är alltid jobbigast på fredagar efter som jag tränar måndag morgon, torsdag eftermiddag och fredag eftermiddag så kommer ju all trötthet från 5 dagar i skolan och all trötthet från träningen precis då men jag klarade det. Sedan så unnade jag mig faktiskt en Ben & Jerry's Cookie dough, mådde väl ganska illa när jag hade ätit den efter som att jag är laktosintolerant men det var värt det.
Nu så ska jag nog gå och äta något och sedan så blir det nog att åka iväg snart.

Ha det gött/// Emma :-)



18 And Life

Jag har ju varit ganska dålig med att uppdatera nu på sistone så jag tänkte försöka vara lite duktig nu och göra ett litet inlägg.
Nu så sitter jag med mina historia anteckningar uppe på datorn och försöker att lära mig något inför provet i morgon, kan väl säga att det går lite si sådär.
På sistone så har det hänt lite grejer som att jag var i Karlskrona med Linn förra veckan och gjorde reklam för Plusgymnasiet och Samhällsprogrammet, det tog 5 timmar med bil dit och 5 timmar hem så man blev väl lite rastlös i slutet men det gick bra alla fall. Vi bodde alla fall på ett fint hotell, nämligen Scandic som faktiskt var relativt nyöppnat med havsutsikt som antagligen ser mycket finare ut på sommaren men ändå. Det var också riktigt god mat speciellt första kvällen då jag åt fläskfilé med jättegod sås, pommes frites så fick man något gott örtsmör till också. Frukosten kan jag väl inte säga var helt fel heller, första dagen fick det bli en macka, lite bacon, nån köttbulle och nån liten korvbit. Andra dagen så blev det nästan samma sak fast jag skippade mackan.
Efter 10 timmar på gymnasiemässan så började man känna sig ganska trött men vi klarade oss alla fall hela dagen.
Sedan så var jag på konfirmandläger i helgen också, det var också riktigt skoj. Massa trevliga konfirmander, har ju sagt som nyårslöfte att jag ska bli duktigare på att vara fadder och jag kan alla fall säga att jag är duktigare än förra året, det enda som är ganska tråkigt är bara att jag inte vet ifall jag kan följa med på sommarlägret vilket hade varit jätteskoj.
Men nu så ska jag alla fall försöka läsa på historian lite och lyssna på Erik Grönwalls 18 And Life, eller så ligger nyaste numret av SOLO ganska nära mig så får väl se vad det blir för något.

Ha det gött/// Emma :-)


Lobbyn på Scandic Karlskrona

RSS 2.0