You Found Me

Då så var det tisdag igen och det har inte varit många lektioner men en lång dag. Jag kan inte säga att dagen började så jättebra, bussen som skulle ha tagit en halv timme tog över en timme så jag blev 10 minuter sen till engelska lektionen vilket inte var jätteskoj att komma in i klassrummet helt anfådd.
Sedan så hade vi alla fall Historia vilket inte var så jätteskoj.
Efter det så hade vi lunch och efter det så hade vi håltimme så då gick jag och några andra ner till ett cafe och jag köpte en Chaitea som var ganska god faktiskt.
När jag skulle åka hem sedan så blev jag lite sugen på godis så jag gick in på 7-eleven och köpte lite godis och en Vitamin Well Antioxidant.
Igår så läste jag klart Vampire Diaries volume 1 The Awakening och den var faktiskt bra, den är inte direkt som Twilight men man måste ju säga att den påminner lite, jag läste ju den på engelska då och det var inga problem för mig men om man inte har läst så mycket på engelska innan så tycker jag nog att man ska ta och läsa den på svenska först. Jag har inte läst den på svenska men jag rekommenderar den på engelska och jag antar att den inte e jätte anorlunda på svenska.
Nu så ska jag nog gå och läsa lite i It Girl som e skriven av cecily von zieger. Om man har läst Gossip Girl böckerna så fattar man att det e en fortsättning som enbart Jenny från Gossip Girl e med i.
Just nu så lyssnar jag på You Found Me med The Fray vilket e titeln på inlägget.

Ha det gött\\\ Emma :-)

The Fray – You Found Me

1:Malaco Gott och Blandat Sursött.   22,00 sek
2: Vitamin Well Antioxidant               24,00 sek + pant
3: Werther's Original Milk Chocolate 25,00 sek

Microphone

Har precis kommit hem och sitter och lyssnar på Darins nya låt Microphone, jag har alltid typ varit emot Darin, jag var liksom glad när Daniel vann idol 2004 men man märker att Darin har utvecklats till det bättre och hans nya låtar e faktiskt ganska bra.
Idag har varit en ganska lång dag, gick upp 06.00, bussen gick runt 7 och första lektionen idrott var klockan 08.00, vi typ hade ingen lektion utan gick och kollade runt vart vi skulle vara och så, det e as soft att vi kommer typ gyma, köra spinning och sådant på lektionerna.
Sedan så hade vi svenska, vi gick igenom vad hon tyckte vi skulle lära oss det här året och sedan fick vi sluta en halvtimme tidigare, vilket betydde att vi skulle ha drygt 4,5 rast. Jag tyckte att det inte riktigt var någon ide att åka hem ändå, så jag gick först in i Nordstan och köpte 3st duschcreme på H&M sedan så köpte jag en tacosallad på paprika och åkte hem till mormor som inte bor så långt bort. Det var trevligt att ha lite sällskap när man åt och så.
Sedan så åkte jag tillbaka till skolan för dagens sista lektion naturkunskap. Det var typ en genom gång vad vi skulle göra på året och vi fick en 5-minutare på den lektionen med så jag passade på att boka en klipptid, om drygt en vecka fick det bli, vilket var bra.
Detta har varit en ganska lång dag så tror jag ska slänga mig framför tv'n och kolla på Family Guy eller nått.

Ha det gött\\\ Emma :-)



1: Palmolive Naturals, nutra-fruit. 29,50 sek
2: Nivea Angel star, 34,50 sek
3. Dove Go fresh, revive pomegranate & lemon verbena scent. 19,50 sek (ord pris 36,50 sek)

Shopping Lördag :-)

Idag så blev det stan med Filip, riktigt trevlig dag med att kolla i affärer och lunch på slimfood, jag köpte en rostbiffsallad den smakade ju gott men jag föredra tacosallad på paprika.
Den största andledningen att vi åkte in var för att jag skulle ha en jacka och Filip skulle ha skolgrejs, ingen köpte vad vi skulle. Det blev att jag köpte en tea-mugg, typ sådan "köpkaffedesign" på den, en burk typ, shampoo och balsam för brunt hår och ett lås till skåpet. Jag kollade också på en typ sjal på Esprit men det blev inte att jag köpte den. Försökte hitta en på accessories men hittade ingen jag ville ha där heller, ska nog kollapå limt där jag köpte min andra.

Om en stund blir det nog att kolla på Bröllopsfotografen om inte någon drar ut mig.
Hoppas att alla har haft en go lördag.

Ha det gött\\\ Emma :-)

Gött med Fredag

Då så har man klarat av en hel vecka på gymnasiet, har inte haft några riktiga lektioner på hela veckan och på måndag startar allt på riktigt. Jag trivs faktiskt bra och iprincip alla e jättetrevliga.
Igår efter skolanså var jag med Frida ett tag, det var skoj att se henne igen, blev inte så mycket på sommarlovet. Jag köpte också pennor, sud och sådant i går också, det blev svampbob mönster efter som det låg i ett paket och då behövde jag inte gå runt och leta efter något annat. Idag har det inte hänt så mycket, vi såg på Jalla, jalla och ja tyckte inte att den var bra tredje gången heller.

Imorgon blir det nog stan med Filip, ska antagligen köpa en jättefin jacka från Peak Performance.
Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske logga in en stund på skype.

Ha det gött\\\ Emma :-)



Bra Start!

Då så var det första dagen på gymnasiet idag och jag måste säga att det har börjat bra, typ alla verkar trevliga och känns som jag nog kommer att trivas i 3 år men det är ändå svårt att tänka tanken att det inte är några folk man bara träffar den här veckan, att man faktiskt ska träffa alla typ varje dag i 3 år.
Sedan så fick jag min väska jag hade beställt idag också och jag är nöjd.
Imorgon blir det inte så mycket att göra i skolan heller, rundtur och lite annat sådant. Nu så funderar jag på att kanske sätta mig en stund till framför tv'n, inga direkt bra program idag men får väl kanske se Two and A half Men sedan.
Alla fall hoppas att ni också har haft en bra dag

Ha det gött\\\ Emma :-)

Bara timmar kvar.....

Då så e det inte alls långt kvar tills skolan börjar och i år är det extra nervöst efter som det är första dagen på gymnasiet. Man får ju hoppas att det går bra men jag märker nu att jag e nervös efter som jag börjar blirastlös.
Nu så har jag precis målat naglarna mint gröna, det är Isadora Wonder Nail nyans 619 vintage mint. Funderade ifall jag skulle ta grön eller svart och tillslut så bestämde jag migför grön. Imorgon så kommer ju det alltid så jobbiga problemet, vad ska jag ha på mig? Jag tror det blir ett par mörk blå Lee jeans men tröjan har jag ingen aning. Jag ska också passa på att köpa en kalender imorgon också och min väska ska komma imorgon också.
Idag så har det inte hänt så jättemycket, cyklade ner till Ica med Filip, funderade starkt på att köpa min första Ben and Jerrys men tänkte att jag gör det någon annan gång istället.
Sedan så har jag sett de 4 sista avsnitten på säsong 10 av Simpsons.
Men nu så ska jag nog kolla lite på tv, längtar verkligen tills Gossip Girl kommer tbx på Söndagar.

Wish Me Luck Tomorrow...
Ha det gött\\\ Emma :-) Isadora Wondernail: 619 Vintage Mint

Simpsons-DVD-box och väntar på posten.

Idag så började jag dagen lite sämre än igår, försökte hitta något att äta till frukost men hittade inget så gick och slog mig ner med en Simpsons-DVD-box. Jag hade 3 avsnitt kvar att se på säsong 9 så det blev så min "morgon" (om man nu kan kalla det morgon klockan 12) såg ut. Jag väntar också på att Citymail ska komma med posten, för jag vill ha min väska jag har beställt.
Igår blev det inte att göra så mycket slöade framför datorn tills Filip kom och vi cyklade runt lite och träffade Frida och Linda som vi pratade lite med, har inte sett dem på jättelänge så det var skoj. Sedan så träffade vi på Camilla och Otto, Otto har jag inte sett på hela sommaren och Camilla har jag inte sett så jätte mycket av heller så det var också väldigt skoj.
Idag händer inte så mycket, ska ev till Pizzerian för att "fira" att Filip är klar med sitt sommarjobb. Imorgon ska jag nog åka och köpa en kalender, några pennor och ett sud att ha till skolan på måndag.
Jag läste klart Överenskommelser igår med och den var faktiskt riktigt bra, det är inte riktigt min genre i vanliga fall men jag tänkte att eftersom man ändå fick den så kan jag lika gärna läsa den och det är jag glad att jag gjorde för den var riktigt bra, det var flera gånger man satt med handen över munnen och tänkte "Nej, nej det kan inte bli så här". Författaren Simona Ahrnstedt håller på att skiva en ny bok och jag ser verkligen framemot att få läsa den.

Ha det gött\\\ Emma :-)                                       http://1.bp.blogspot.com/_AVj4EDYDaDA/TEaUI-qNbaI/AAAAAAAACM8/JW-f0hnW7qk/s320/%C3%B6verenskommelser.jpg


Böcker i sommar

I sommar har jag hunnit med att läsa tre böcker: Bree Tanners andra liv, Snabba Cash, Live To Win-Låtarna som skrev mitt liv och Diamanter är förevigt.

Snabba Cash:
Handlar om JW, Mrado och Jorge som alla på något sätt e inblande i droghandel och andra kriminella grejer. Boken e uppbyggd så att man läser vart tredje kapitel om respektive person.
JW e killen från Norrland som flyttar till Stockholm för att Studera, där hans syster för fyra år sedan mystikst försvann. Han bygger upp en fasad som stureplans stekare något han egentligen inte alls har råd med och får kämpa med att få ihop pengar genom att köra svarttaxi de dagarna han inte hänger ute med polarna och bränner upp allting på två dagar så han får leva på nudlar resten av veckan, han köper sina märkeskläder från seconhand och visar aldrig någon vart han bor inneboende. JW får ett förslag att börja med kokainförsäljning och snart har han råd att köpa märkeskläder för flera tusen kronor. Han träffar också snart Sofie en tjej han faller pladask för men det blir jobbigt för honom att aldrig kunna dela något med henne och frågan som hela tiden popar upp i JW's huvud e Vad hände egentligen med Camilla?
Mrado e killen som e kung inom penningtvätt industrin och jobbar hela tiden troget åt bossen Radovan. Ingen vågar göra något med honom och man märker verkligen att han e långt förbi stadiet som JW ligger på. Fast även om Mrado håller på som han gör och misshandlar person på person för att få som han vill så vill han bara ha ett tyggt liv med sin dotter, han föredetta fru Annika tycker inte att hans dotter Lovisa ska vistas i den miljön Mrado lever i så det är en väldigt stor vårdnadstvist mellan dem.
Jorge är den som kan allra mest om kokain branchen. Han har precis rymt från Öståker för att ha suttit inne för narkotikabrott. Det dröjer inte länge innan han och JW börjar samrbeta men det blir jobbigt för honom att inte råka illa ut när det är andra folk förutom polisen som e efter honom
.
Jag tycker att boken e ganska bra och det är inga problem att ta sig igenom den. Jag rekomenderar andra att läsa den om man gillar deckare och är lite intreserad av vad som händer bakom brottsligheten man läser om nästan varje dag. Kort och gott det är en bra bok och jag ska nog också läsa Jens Lapidus andra bok Adrig fucka upp.

Bree Tanners andra liv:
Är lite av en följetång på Ljudet av sitt hjärta, du måste iprincip läsa den innan. Den handlar om hur hela anfallet mot Bella och the Cullens planeras vad den nyfödda vampyren tänker innan allt händer. Det är en ganska bra bok precis som resten av Twilight-serien men den e väldigt kort och det är ovant att läsa vad som hände i någon annans perspektiv än Bellas men jag tycker ändå att den e värd att läsas.

Live to Win-Låtarna som skrev mitt liv: Är våran kära idoljurymedlem Andreas Carlssons biografi. Det är ju lätt att vara lite skeptisk när man läser en biografi om någon men jag tycker att Andreas lyckas skriva en riktigt intresant bok, man får reda på sådant som har varit lite oklart och man ser verkligen att Andreas har kämpat sig upp i sin karriär, inget var serverat på silverfat. Det är som det står på boken att Andreas Carlsson beskriver på ett osminkat sätt om båda det bra och dåliga som har gjort han till den personen han är idag. Jag tycker att man ska lägga alla eventuella fördommar åt sidan och ge boken en ärlig chans för den kommer ta slut fortare än vad du tror.

Diamanter är förevigt: Handlar om Leigh, Adriana och Emmy som bor i New York. Leigh e tjejen som har haft ett till och från förhålande i 5 år men nu så e det defenitivt slut när han har hittat en ungre snyggare flickvän. Adriana är tjejen som förför män hur lätt som helst och ända förhålandena hon har är One-Nigh-Stands. Leigh och Adriana slår vad innan året e slut ska Adrianah ha fixat en ring på ringret medans Leigh ska ha legat med minst en man i varje världsdel, men hur e det med Emmy? Hon har väl redan det perfekta livet, eller?
Jag tycker att boken e rolig att läsa, det tar inte så lång tid att läsa ut den och om du bara e sugen för att slappa med en Chicklit roman så är det här boken för dig.

Jag hoppas att detta inte har varit för jobbigt att läsa och att jag har hjälpt lite alla fall med boktips. Det är ganska olika böcker jag har tipsat om så jag hoppas att ni hittar något som passar. Böckerna kostar inte så jättemycket heller efter som alla förutom Bree Tanners andra liv finns ute i pocket.
Bree Tanners andra liv (9789132159213) -  Stephenie Meyer - Böcker Live to win : låtarna som skrev mitt liv (9789113027401) -  Andreas Carlsson - Böcker Diamanter är för evigt (9789113027371) -  Lauren Weisberger - Böcker

Ha det gött\\\ Emma :-)


Mentos och Danskmusik

Idag så tycker jag att jag började morgonen ganska bra, gick upp vid 11 tiden och joggade vet inte hur långt det blev men några kilometer alla fall. Det var ganska jobbigt och jag tänkte detta e det dummaste jag gjort men det kändes ganska gött när man var hemma igen.
Nu så sitter jag och äter lite mentos och lyssnar på Natteravn med Rasmus Seebach, det är nästan så man skäms över det men den e ganska härlig att lyssna på.
Idag så tror jag inte att det händer så mycket ska eventuelt träffa en kompis jag inte har träffat på hela sommaren måste bara vänta tills min andra kompis Filip har slutat jobba som också vill träffa honom.
Aja ska nog läsa lite av Överenskommelser som man fick med i Cosmopolitan Augusti och sista delen som jag precis ha börjar på i Cosmopolitan September, trodde inte att den skulle vara så bra men man fastnar för den.

Ha det gött\\\ Emma :-)

Bokens hadling: (Adlibris.com)
Det är i december 1880 på Operan de möts för första gången. Hon Beatrice Löwenström som bor med sin farbrors familj och som lever ett hårt hållet konventionellt borgarliv. Han karismatiske Seth Hammerstaal, stadens mest omtalade ungkarl, en av Sveriges rikaste män som aldrig har levt sitt liv efter någon regelbok.

Efter den kvällen tycks de ständigt korsa varandras vägar i Stockholms societet. Seth fascineras av Beatrices intelligens, frispråkighet och hon liknar ingen annan kvinna han tidigare mött. Det dröjer inte länge förrän Beatrice och Seth inser att de är involverade i en mycket komplicerad men passionerad romans.

Men det finns planer och överenskommelser som personer i Beatrices närhet har avtalat planer som varken innefattar frihet, lycka eller Seth

Rasmus Seebach – Natteravn

Inte långt kvar

Det har varit gör länge sedan jag skrev något nu så det är väll dags. Det har ju hänt massor i sommar, jag har varit på bilsemester i Europa i 3 veckor och det var jätteskoj, man fick se så otroligt mycket så det var lite tråkigt att åka hem men ändå ganska gött att komma hem. Jag har varit nere på Eskilscupen i sommar också, det var min lillasyrra som spelade och jag är väl inte den mest fotbollsintresserade så det var inte det roligaste jag gjorde i sommar men de vann C slutspel alla fall.
Sedan så har min kompis från Stockholm varit här i knappt en vecka och vi gjorde väl det man ska när man kommer till Göteborg. Vi var bl.a i Nordstan & Arkaden och kollade i affärer, kollade Avenyn och sedan åt vi på Hard Rock där och det var första gången jag åt där och jag rekomenderar andra att äta där med, så klart så var vi på Liseberg också. Sedan så har det mest blivit att man har hängt med kompisar.
Nu så e det inte heller långt kvar till skolan början och efter som det är första dagen på gymnasiet så är det blandade känslor, man hade väl gärna varit ledig lite till men man e ändå taggad att möta lite nytt folk.
Aja idag har jag inte gjort så jättemycket, vaknade vid 14.10 gick upp åt någon slags lunch och kollade på de två sista avsnitten på den första vänner DVD-boxen och sedan så har jag slöat framför Facebook ipincip hela dagen. Jag har beställt en väska också, en vit Fred Perry som jag letat jätte länge efter och tillslut hittade jag den på en enda hemsida så jag e riktigt nöjd.
Men nu så ska jag nog gå och kolla lite på tv eller läsa klart det senaste numret av Cosmopolitan.

Ha det gött\\\ Emma :-)

Lady Antebellum – Need You Now
Vet inte varför men har fastnat för den här låten :-).

RSS 2.0