Coca-Cola & En varm dusch

Hej hej!
Lång dag idag. Det började med att jag vaknade 08.12 när jag skulle vara hos sjukgymnasten klockan 08.30 men efter som pappa körde mig så han jag precis i tid. Sedan så var pappa snäll att köra mig till skolan efteråt med så jag kom till skolan typ precis med för att upptäcka att jag hade håltimme men det blev att sitta med Malin & Linn i matsalen och dricka en Dr Pepper.
Sedan så hade vi svenska där vi hade genomgång och sedan boksamtal där vi skulle recensera en bok vi hade läst, jag hade läst Svinajakten som inte var jätte bra men den dög. Näst sista lektionen var Spanska oh jävlar vad skoj jag och Malin hade, i alla fall jag. Sista lektionen var Samhällskunskap där vi fick jobba ganska mycket och fick reda på att vi ska ha prov nästa tisdag.
Bussresan hem var inte jätte skoj, det tog långtid och jag ville bara komma hem efter att ha varit i skolan hela dagen. Till slut kom jag alla fall hem och då så fick jag till och med mat som jag satt och åt framför tv'n. Slutligen nu så tog jag precis en jätte go dusch och dricker ett glas Coca-Cola. Nu så blir det snart vänner och sedan så ska jag försöka lägga mig någorlunda tidigt idag.

Ha det gött/// Emma :-)

Vart försvann lovet egentligen?

Då så sitter man hemma i sin goa soffa och ska precis kolla på några avsnitt av Sabrina the teenage witch online. Egentligen så borde jag nog läsa klart typ 250 sidor i en bok som jag ska recensera på tisdag men det är ju ändå sista dagen på lovet och då så får man ju lata sig lite.
Jag kanske inte har utnyttjat mitt lov fullt ut men lite grejer har det blivit att jag har gjort alla fall. Förra lördagen så var jag på kalas hos min farbror som jag typ inte har träffat på ett år så det var skoj. Sedan i måndags så var jag i Nordstan med min lilla syrra och gjorde slut på ganska mycket pengar men det blev ganska roliga grejer alla fall, bl.a ett par IFK byxor, en kavaj från Zara och en kofta typ från United Colors Of Benetton. Sedan onsdags så fick jag vara med på lan hemma hos Filip vilket var skoj även fast jag var inne på facebook & skype iprincip hela tiden. Resten av tiden så har det typ bara blivit att man har slöat framför datorn och tv'n. Men nu så har klippet nog laddat färdigt så...

Ha det gött/// Emma :-)

RSS 2.0