Segaste dagen

Igår måste ha varit en av de mest sega dagar jag har haft, gick upp vid 14 tiden av att pappa undrade ifall jag ville ha mat. Sedan läste jag lite och satt vid datorn precis hela dagen förutom att jag kollade två program på tv emellan åt. Jag hoppas att idag blir lite roligare, ska försöka hitta någon rolig person som kanske vill hitta på något. Nu ska jag alla fall se ifall det finns något gott att äta annars fortsätter jag bara att kolla lite på Simpsons.
Hoppas ni får en superbra helg :-D
Ha det gött/// Emma :-)
Min outfit på skolavslutningen i år :-)

Småsoft dag

Då så var det väl egentligen första officiella dagen på sommarlovet, för mig alla fall. Det "firades" med att gå upp tidigt för att köra bodypump, nu så börjar det kännas som att jag kan det ganska bra och det är faktiskt ganska skoj så det är ett tips om man inte vet vilket pass man ska köra och vill träna alla de stora muskelgrupperna.
Sedan har det inte hänt så mycket utan mest suttit hemma och slappt, får se vad som händer i morgon men nu blir det nog lite facebook ;-).

Ha det gött/// Emma =-)

Half Baked

Det var ett tag sedan jag la upp något nu så tänkte att det var dags att göra ett litet inlägg. Har varit ledig från skolan några dagar nu och det har mest blivit att man har varit hemma och slappat men fick tagit mig en cykeltur idag alla fall, vilket var ganska jobbigt efter som att det var så otroligt varmt men jag kom hem igen alla fall. Lagade lite mat idag med och det blev en tacopaj med Ben & Jerry's half baked som efterrätt vilket inte var helt fel. Nu så blir det nog att fortsätta slappa framför tv'n eller datorn.
Ha det gött/// Emma :-)

RSS 2.0