God Morron

Då så är det onsdags morron och man känner sig ganska trött. Det kanske inte var så jätte smart att kolla på idol tills klockan 23 men man ville ju se hur det gick.
Igår hände det väll inte så jätte mycket annars, kollade på idol avsnittet från i måndags på tv4play också, det var ju tråkigt att Sebastian inte kom vidare men man får väll hoppas att han får ett wildcard av juryn.
Idag så blir det att träffa Filip en stund och så tror jag att jag ska försöka göra klart historian på någon rast.
Aja
Ha det gött/// Emma :-)


Idol & tråkig läxa

Idag så har man väl inte gjort så jätte mycket. Vi har haft 2 lektioner först engelska och sedan matte. Engelskan gick jätte dåligt kände jag på mig, jag vet inte vad som hände med mitt uttal då men bra lät det alla fall inte. Matten gick faktiskt bättre och jag gjorde klart alla tal som ska vara klart på onsdag så nu behöver jag inte jobba med det i helgen och det e gött.
Nu när jag kom hem så såg jag först på idol avsnittet jag missade igår och nu så sitter jag bara här i soffan och slöar typ framför facebook. Jag ska skriva en artikel om vad som har hänt nu efter valet som samhällskunskaps läxa nu snart och sedan så ska jag försöka att installera det mobila bredbandet.
Annars har det väl inte hänt så mycket mer, jag hade en jätte mysig dag med Otto igår annars inget direkt.
Aja jag får väl ta och börja med läxan nu...
Ha det gött/// Emma :-)

I skolan

Då så sitter man i skolan och har ganska långtråkigt när man väntar på att datorkunskapen snart ska börja. Annars har det inte hänt så jätte mycket idag. Har haft först svenska och sedan matte vilket gick bra som vanligt. Sedan så har man suttit på facebook typ halva dan också. Efter skolan så blir det att dra igång med samhällskunskapsläxan och sedan träffa Otto<3. Aja
Ha det gött/// Emma :-)

Nu börjar det på riktigt.

Nu så börjar man märka att alla ämnen börjar dra igång på riktigt, inga mer superlätta uppgifter som man inte får betyg på. Det känns så ändå lite bra att man äntligen börjar men det är ingen höjdare att gå upp 06.00 varje dag förutom måndagar då det blir 05.15-05.30 med första lektionen idrott men men man får väl överleva.
Idag så har vi haft först Svenska där vi typ bara gick igenom lite vad en novell e och hur den e uppbyggd och så. Sedan så hade vi Matte där vi fick våra matte böcker och jobbade lite i dem. Sista lektionen var datorkunskap som inte var något vidare svårt vi gick typ bara igenom hur en dator e uppbyggd med mjuk och hårdvaran.
Imorgon blir det en kort dag så det e ganska gött, men nu så ska jag nog sätta mig en stund framför tv'n innan jag går och äter.

Ha det gött\\\ Emma :-)

Hel go dag

Igår så var jag, Filip, Otto & Marcus ute på Filips pappas båt och det var riktigt skoj, jag har väl inte världens bästa lokalsinne så jag vet väl inte riktigt hu vi åkte men skoj var det.
Nu så sitter jag och dricker i min coola te mugg och gör inte så mycket annat. Sedan så ska jag och Filip försöka få över några Lisebegs bilder till datorn. Sen så e det ju måndag imon också och första lektionen är idrott vilket inte är så jätteskoj om man ska gå upp 05.30 på morronen men man får la försöka överleva.
Men nu så ska jag lyssna lite på The Baseballs och sedan antagligen lata mig framför tv'n en stund.

Ha det gött\\\ Emma :-)

The Baseballs

Igår så var jag, Otto och Filip på Liseberg och kollade på The Baseballs och jag måste säga att jag förväntade mig inte att de skulle vara så bra som de var. Innan så gick jag och Otto i Nordstan en stund och jag fick han att köpa en skjorta som passade honom jättebra. Sedan så gick vi och satte oss utanför Liseberg för att vänta på Filip. Inne på Liseberg så köpte jag en sådan där våffla som det var hur många år sedan som helst jag åt senast. Jag hade alla fall super kul hela dagen.
Idag så har det inte hänt så jättemycket två lektioner, först samhällskunskap och sedan Historia.
Jag och Linn var sugna på Coca-cola efter lunchen så vi gick till affären som låg bredvid men det blev att jag köpte en Dr.Pepper & hon en Fanta Lemon.
Aja nu så ska jag snart kolla Kristallen.

Ha det gött\\\ Emma :-)                

Tutti Frutti Passion & Fanta Exotic

Hallå!
Hyfsat soft dag idag faktiskt, först så hade vi svenska där vi diskuterade vad för studieteknik vi föredrog, sedan så hade vi matte där vi bara gick igenom vad vi ska ha uppnått när året e slut och vad vi satsar på för betyg. Efter det så hade vi lunch och sista lektionen var datorkunskap där vi typ också bara gick igenom vad vi skulle göra det här året.
Efter skolan så gick jag och Linn till Nordstan där vi båda köpte bla var sitt block. Sedan innan bussen gick så köpte jag också en påse Tutti Frutti Passion och en Fanta Exotic, blev sugen där jag såg pressbyrån.
Imorgon blir det antagligen att träffa Filip & Otto, skoldagen e jättekort också så det blir en soft dag.

Ha det gött\\\ Emma                      

RSS 2.0