Hallå!

Idag har det varit lång dag i skolan som vanligt på tordagar, har inte varit några specielt roliga lektioner heller. Jag hade mitt muntliga nationellaprov i matte idag också och jag tycker faktsikt att det gick ganska bra. Sedan har det ju varit idrott också och jag kom på att det är påtiden att jag börjar träna så är ganska glad att jag har bestämmt mig för att börja jogga 2 gånger i veckan, det kommer göra gott för konditionen.

Fick ett brev från sjukhuset idag där det stod att jag har fått en tid så de ska kolla ifall jag behöver någon korsbandsoperation, hoppas att jag inte behöver det men knät har blivit sämre sedan jag åkte snowboard på sportlovet så det kanske är bäst med en operation.

Jag andvände mitt TRESemmé shampoo etc. Idag också och det kanske bara är inbillning men jag tror faktiskt att håret redan börjat bli starkare.

Men nu ska jag antagligen försöka fixa franskmanekyr och sedan klockan 21 är det lyxfällan, missa inte det.

Ha det gött\\\ Emma :-)

Hola!

Idag har det varit en rolig dag, bowling med klassen i Göteborg. Det började bra men slutade lite sämre, jag fick i alla fall 2 strikes och det är bättre än sist när jag bara fick en spärr för jag missade alla käglor i mitt första slag, så jag går framåt alla fall.

Sedan så fick jag min nya mobil idag som jag beställde för drygt en och en halv vecka sedan så jag är glad över det. En vit Nokia n97 blev det
. Jag har försökt att lära mig det mesta på den och tror att jag kan ganska mycket nu, att ringa gick alla fall bra.
Det får väl bli ett ganska kort ilägg idag då så...

Ha det gött\\\ Emma :-)

http://hongkongphooey.files.wordpress.com/2009/05/nokia-n97.jpg

Hejsan

Idag har det varit skola då och sedan så har jag haft 2 sånglektioner också. Den första vid två tiden och då fick jag ta i otroligt mycket så att jag skulle få fram den ljusa klangen i rösten som jag har ganska svårt med, så man kände verkligen att man hade tagit i efteråt. Sedan så hade jag den andra vid sju tiden men det är egentligen mer av en kör lektion, men tror inte att man får ta i mindre för det. Jag är ialla fall glad att rösten höll i sig hela dagen.

Jag har köpt ett nytt schampoo, balsam och inpackning också, den här gången blev det
TRESemmé moisture rich shampoo, moisture rich conditioner och restructuring deep conditoning treatment. Shampoot och balsamet ska tydligen ge återfuktning till håret och göra det mer glänsande medans inpackningen ska tydligen också återfukta och bygga upp håret. Jag får väl se ifall det fungerar på mig. Innan så andvände jag det där garnier fructis nutri repair schampoo och samma balsam och inpackning, jag tycker att det funkade bra på mitt hår och luktade ganska gott men ville testa hur bra TRESemmé verkligen var.

Nu har jag antagligen skrivit alldeles för mycket om shampoo men någon kanske tycker att det är intressant.

Ha det gött\\\ Emma :-) 


http://blogg.ystadsallehanda.se/modebloggen/files/2009/12/tresemme.jpg

Hej hej

Hej hej
Tänkte att det var dags att lägga upp ett litet inlägg nu.

Igår var det ju gossip girl och det slutade väldigt dåligt tror jag fler än jag håller med om. Jag tänkte allafall i slutet av säsong 2 att det inte behövde komma en till säsong efter som den slutade så bra och sedan när 3an kom så har man ju hoppats varje avsnitt att det inte ska hända något dåligt mellan Chuck och Blair och nu så gjorde det och det var lite tråkigt men man får väll hoppas att det löser sig annars blir det ju ingen bra säsong, men det behövs ju lite drama också så man får väll stå ut.

Idag så har det ju bara varit skola annars och det var väll en helt okej dag, jag jobbade "jättemycket" på so'n eller nja jag målade smilisar i min bok.

Bara några timmar kvar tills 90210 och The secret life of the american teenager så bänka er framför tv'n klockan 20 och slå på tv400, om man har tur så har de hunnit skicka ett nytt avsnitt av 90210 nu när flygplanen börjar gå igen.

Ha det gött\\\ Emma =-)


God morron

Jag tänkte att jag skulle läga in ett lite snabbt inlägg här innan det blir att gå till skolan efter som jag inte han lägga in något igår. För jag höll på att skriva klart min bok recension och det tog en stund att skriva rent den på datorn.
Sedan igår så var det ju lyxfällan som ingen fattar vaför jag kollar på men jag tycker fakiskt att det är bra och inte för att jag skrattar åt folk som har det sämre än mig som några personer har antydigt :-P.
Jag har faktiskt kört lite singstar nu såhär på morronen också och det gick väll så där, jag skyller på att det fortfarande är ganska tidigt.
Men nu ska jag dra och sätta upp håret, dra på mig jacka och skor så

Ha det gött\\\ Emma :-)

Dagen :-P

Idag har varit en ganska bra dag faktiskt. Samma som de flesta visserligen men har inte dåliga dagar så jätteofta.
Det har ju varit skola då först och sedan blev det att slöa framför tv'n samtidigt som man kollade på that 70's show.
Har också varit duktig och cyklat lite idag, visserligen cyklade jag och köpte en Cosmopolitan och tutti frutti passion men det räknas allafall :-P.
Sedan har jag skrivit klart min recension om "Om jag kunde drömma" som faktiskt blev ganska bra, hoppas på ett Mvg kan man ju alltid.
Då var det väll inte så mycket mer att skriva.

Ha det gött\\\ Emma :-)

Hej hej

Tänkte väll att det var dags att starta om bloggen igen, inte för att det var mycket av en blogg innan men, men ni får la se ifall jag skriver något intressant. Hade tänkt att skriva en liten kort pressentation om mig själv sedan också. Annars hoppas jag att ni kommer ha skoj att läsa deta och jag säger bara.

Ha det gött\\\ Emma :-)

RSS 2.0