Snart Höstlov :-D

Då så är det bara några timmar kvar tills höstlovet börjar och man kan väl säga att jag tog ut det lite i förväg när jag försov mig till klockan 8.02 när jag skulle gått upp 05.45 men som tur var fick jag pappa att köra mig, han kanske inte var jätteglad att gå upp så tidigt när han var ledig idag men jag var glad alla fall. Som tur var missade jag bara 10 minuter av samhälllskunskapen.
Idag så blir det utvecklingssamtal och sedan så blir det sjukgymnastträning efter det. Ska nog kanske få pappa att köpa chips eller något också.
Nu så sitter jag i skolan och väntar på lunchen och försöker skriva klart min idrotts uppgift som inte direkt är världens roligaste, synd att jag inte hade mitt träningsprogram från i 8an sparat i datorn så hade det varit enklare.
Igår så var det KU också och det var ganska skoj, var till och med duktig och cyklade ditt. Utan hjälm visserligen men men.
Nu så ska jag nog skriva klart idrotten och försöka att inte sitta inne på facebook hela rasten. Sitter också och lyssnar på Plan Three-Brush it of som jag e fruktansvärt glad att Filip letade upp åt mig när jag inte visste vad den hette.

Ha det gött/// Emma :-)



En lektion kvar

Då så e det bara en lektion kvar tills man slutar, fast först så e det snart lunch. Idag så har jag och Malin gått ner till 4-gott och köpt godis till lägret idag och jag hamnade på 53 sek och sedan blev det en burk coca-cola och en flaska Dr pepper och lite av det blev min frukost idag. Nu så ska jag snart gå och äta, svara på lite facebook saker & sms:a lite och när jag kommer hem så blir det att packa klart och försöka få pappa att köra ner mig.
Ha det gött/// Emma :-)

RSS 2.0