Earth Hour

Igår var det ju faktiskt earth hour, jag tänkte egentligen inte delta men hade några kompisar här som tyckte att vi skulle det så det fick bli så alla fall. Det blev riktigt mysigt med lite tända ljus och så. Fick tagit några flum bilder med Camilla också, måste säga att de blev riktigt snygga. Hade alla fall en otroligt rolig och mysig dag igår, kan inte komma på sist jag hade så skoj och var på så bra humör. Det måste vi verkligen göra om tycker jag. Idag har jag inte haft fullt lite skoj, har försökt att börja på samhällskunskaps uppgiften super länge men det blir fortfarande inte roligare men får väl försöka en stund till. Imorgon börjar ju skolan igen och kommer väl inte vara super pigg då men.

Ha det gött/// Emma =-)

Då var det helg igen

Känns ganska gött faktiskt att man ska få vara ledig några dagar nu, kommer antagligen sitta hemma och skriva på min samhällskunskaps inlämning hela helgen, skulle nog jobbat lite bättre på lektionen förut men hade verkligen ingen motivation att göra det så det får bli att hitta motivationen hemma istället. Fick åkt en sväng till biblioteket idag med för att lämna tillbaka några böcker, hade håltimme så jag han med det. Skulle egentligen lånat några böcker till men orkar inte åka upp och lämna tillbaka dem så det får bli att läsa klart mina tidningar istället. Nu blir det att ha rast en stund till och sedan ha historia.


Ha det gött/// Emma =-)

Cosmopolitan, SOLO och en massa böcker

Denna veckan har varit en riktig läs vecka för mig, jag åkte upp till biblioteket för att låna 4 böcker. Jag läste en ö i havet när jag var lite mindre men orkade aldrig läsa klart alla 4 böcker, så jag fick för mig att läsa alla nu. Jag lånade: En ö i havet, näckrosdammen, havets djup och öppet hav. Jag hade glömt bort hur otroligt bra de böckerna faktiskt är, det som gör det ännu roligare är att vissa delar utspelar sig i Göteborg och trakterna runt om kring så man känner igen platserna de pratar om, sedan så kan jag så mycket mer om andra världskriget nu så jag fattar mer vad jag läser, tror att det också har påverkat lite. Alla fall så såg jag att jag bara skulle få låna dem drygt en månad så jag tänkte men hjälp jag kommer ju aldrig att klara det, men där hade jag fel. Jag blev helt uppslukad av dem och läste ut alla på 3 dagar, jag rekommenderar verkligen att ni ska läsa dem, det spelar egentligen ingen roll hur gammal man är men för att man ska uppskatta dem mer så är det nog bra att man vet lite mer om andra världskriget för att verkligen förstå vad allt handlar om.
Sedan så har jag också köpt lite tidningar och det blev SOLO, Cosmopolitan och Cosmopolitan UK edition, SOLO läste jag klart ganska fort och nu så har jag precis börjat med Cosmopolitan UK edition, efter som att jag tycker att det är roligt med engelska så uppskattar jag verkligen den, det står massa artiklar och jag förbättrar verkligen engelskan ännu mer så det rekommenderar jag om man gillar engelska.
Ska även passa på att skriva att jag smakade den nya Vitaminwater smaken XXX-triple berrys som var riktigt god, den smakade typ som godis och ska innehålla, blåbär, granatäpple och acai bär (vad det nu är). Efter som att jag har ett nyårslöfte om att inte dricka Cola, Dr pepper, påsk eller julmust på ett helt år så blir det att jag dricker ganska mycket vitamin drycker vilket så klart är mycket bättre, har även varit duktig och börjat dricka mycket vatten. Idag fick jag i mig nästan en helt liter vilket är ovanligt för mig som knappt fått i mig ett glas innan.
Men nu så är det nog dags att sova.
Ha det gött/// Emma =-)

Alive

Då så börjar jag äntligen att känna mig frisk igen. Har legat hemma på soffan och inte orkat göra någonting på hela helgen och har varit hemma från skolan idag med, det kanske inte var så jättesmart med tanke på att jag hade prov och en redovisning idag men jag orkade verkligen inte gå till skolan idag men imorgon blir det att ta nya tag hoppas jag. Nu så ska jag nog bara ligga kvar i soffan en stund till och sedan har jag några uppgifter att göra klart.

Ha det gött/// Emma :-)


Linda Pritchard – Alive

Cha cha

Sådär då har även jag börjat ett inlägg den "klassiska" frasen. Idag blev det lite shopping faktiskt, kilade in en stund på kicks och kom ut ett antal kronor fattigare men ibland får man väl unna sig lite. Sedan har det inte hänt så jättemycket, hade 3 lektioner och slutade ganska tidigt, satt och sms:ade med Frida halva dagen efter som att filmen var så tråkig på historialektionen. Mår väl inte jättebra nu heller, jag har inte direkt blivit förkyld men jag hostar jättemycket, rösten sviker mig och har väldigt lite snuva men det konstiga är att jag inte alls har ont i halsen. Jag är ju såklart glad att jag inte har det men man kan ju undra varför. Nu så sitter jag och äter en riktigt go minibagett som kommer direkt från ugnen och sedan ikväll så händer det nog inte så mycket, blir väl antagligen att kolla lite Sveriges värsta bilförare men nu så blir det nog att slöa framför faebook en stund.

Ha det gött/// Emma =-)

1: Urban by Björn Axén, Work me flexible spray, 110 sek
2: Oliv naturell, cleansing mousse, 60 sek
3: Phc professional hair care, shine ravival hair mask, 85 sek



Love the way you lie

Då så var helgen nästan slut för den här gången, hade egentligen velat ha någon dag till att vara ledig men det är bara att bita ihop och gå till skolan. Nu så borde jag egentligen läsa lite spanska inför provet imorgon men det är så otroligt tråkigt så gör det lite senare istället, får bli att lyssna på Love the way you lie part 2 som faktiskt är riktigt bra. Idag så har det inte hänt så mycket, gick typ bara en liten promenad med Camilla som var riktigt trevligt då jag inte har träffat henne på jättelänge. Nu så ska jag nog sitta kvar framför datorn en stund och sedan bara se till att jag kan det jag ska kunna iför provet imorgon.

Ha det gött/// Emma =-)

RSS 2.0