Äntligen Fredag :-D

Då så var det äntligen fredag igen och jag har super tråkigt efter som att det är håltimma fram tills 11 då vi har lunch men efter det så har vi alla fall bara historia kvar och sedan så ska jag vara duktig och träna idag med även fast jag inte vet hur smart det är med tanke på att jag fick jätteont i knät när jag tränade igår men jag får ta det lite lugnare då kanske.
Nu så har jag faktiskt ingen aning vad jag ska göra, blir antagligen att surfa runt tills det är dags för lunch igen.

Ha det gött/// Emma :-)

Riktigt go dag :-D

Igår så var det en riktigt härlig dag. Det började egentligen bara med att jag skulle hämta mitt fritidskort (vi får hämta ut sådana gratis) och så gick jag till kommunkontoret då och så träffar jag Johan och några i hans klass och sedan kommer Marcus med så jag står och pratar med dem en stund och sedan så går jag tilk kontoret och vem träffar jag då precis när jag ska gå in? Jo Camilla så vi går båda in och hämtar våra kort och när vi kommer tillbaka till busshållplatsen så träffar vi Johan och Marcus igen men också Filip. Jag hoppar av ett par hållplatser innan så jag kan följa med Camilla en bit på vägen och då så går vi med Johan, Marcus och Filip. Jag följer med dem hem till Filip först, sedan en sväng till Johan och till sist en stund hemma hos Marcus också. Riktigt roligt måste jag säga att träffa dem igen.

Sedan på kvällen så följde jag med Pappa och min lillasyster upp till Trollhättan och Saab-museét där det var "Saab Independence day" så vi kollade på jubileums bilen och den nya Saab 9-5. Vi fick tårta också där, och den var inte så dum. På kvällen så blev det bara att ta en dusch och käka lite, skulle egentligen läsa på engelska provet men det gick bra alla fall som tur är.

Nu så ska jag ta och äta lite mjukpepparkaka och kanske läsa lite i Cosmopolitan.

Ha der gött/// Emma :-) 

Samhällskunskapsprov

Då så var man hemma igen efter en lång dag i skolan, näst längsta dagen idag faktiskt men känns som att det är den längsta. Idag så hade vi samhällskunskapsprov sista lektionen också, det handlade om ideologier och svenska partier. Kändes innan som att det skulle gå jättebra fast är inte lika säker nu även fast det inte gick dåligt.
Nu så ska jag snart se till att få i mig något att äta närmare bestämt vitlöksbagetter som e så otroligt gott. Det blir nog att slöa resten av kvällen sedan och kanske läsa på lite till historia provet som jag har på fredag, svenskstormaktstid och frihetstiden är det på så inte direkt jätteskoj men nu så blir det mat.

Ha det gött/// Emma =-)




Seeeg Måndag

Då så var måndagen avklarad alla fall bara 4 dagar kvar tills det är sportlov så man får väl hoppas att man överlever. Idag har varit en riktigt seg dag, började klockan 8 med idrott då vi skulle köra speedminton som faktiskt var mycket roligare än vanlig badminton efter som att "bollen" flög mycket längre och det var enklare att skjuta. Sedan så hade vi svenska där vi inte gjorde så mycket alls utan förberedde oss mest inför en uppgift vi ska ha imon. Vi hade lunch efter det och man blev väl inte överlycklig när man såg att det var fisk så det blev att man knappt åt någonting alls. Vi hade naturkunskap också där vi skulle göra ett grupparbete så vi satte hela lektionen och hittade information om värmepumpar. Sista lektionen var spanska som är super tråkigt, vi skulle åka till ett språkcafé och lära oss att beställa på spanska, det gick väl hyfsat men man mådde inte jättebra när man hade ätit upp den brownin man beställde så det blev att man fick en riktigt otäck huvudvärk på bussresan hem. Så när jag kom hem så var det riktigt gött att ta en varm dusch. Senare ikväll så blir det nog att läsa på inför Samhällskunskaps provet imorgon och antagligen kolla lite på tv men nu så ska det bli riktigt gött med lite mat.
Ha det gött/// Emma =-)

The Kill (Bury me)

Då så sitter man hemma i sin goa soffa och lyssnar på en jättebra låt med 30 Seconds To Mars som heter precis om inlägget The Kill (Bury me). Idag så har jag faktiskt varit och kollat när min lillasyster spelade fotbollscup, dock inte frivilligt utan blev medtvingad av mamma. Det var inte speciellt skoj men jag fick godis och en go bagette alla fall.
Efter som att vi kom hem hyfsat sent så blev det inte att man gjorde så mycket utan bara tog en dusch, åt lite och sedan kollade på melodifestivalen som inte var speciellt bra, men bäst av de 8 sämsta var väl ändå Danny så det var ju ganska bra att han kom vidare men också ganska självklart.
Nu så blir det nog att fortsätta slöa framför datorn resten av kvällen.

Ha det gött/// Emma =-)

Fredag igen :-D

Då så var det äntligen fredag igen och jag sitter i skolan och har dö tråkigt. På fredagar så har vi alltid håltimme från 09.45-11-00. Efter som att jag har spanska steg 3 så behöver jag ju inte gå på den spanska lektionen som är för steg 1 nu. Sedan idag så blir det historia och så skippar jag träningen idag med efter som jag fortfarande är lite osäker på att mitt knä klarar av det. Det kanske blir att hänga med pappa och handla lite sedan också. Nu så ska jag nog sitta och chatta lite med Camilla och Filip fram till lunch.

Ha det gött/// Emma =-) 


Glass :-D

Då så var man hemma igen efter att ha varit och köpt lite laktosfri glass, den finns inte att köpa på så många ställen så fick åka en liten bit. Men nu så har jag något att sitta och gotta mig med alla fall.
Idag så har vi haft 3 lektioner, först engelska, sedan matte, en kort lunch för att slutligen ha historia. Det är väl inte den roligaste dagen men slutade ganska tidigt alla fall.
Senare idag så blir det att gå till kyrkan och träffa alla konfirmander och lite senare så blir det nog att bänka sig framför tv'n då det är Sveriges värsta bilförare, ganska skoj egentligen och får ju hoppas att jag inte är så dålig är jag ska börja köra.
Nu så ska jag nog bara kolla lite på Top Model 11 och sedan så blir det att dra sig.

Ha det gött/// =-)



Krusbärscider :-D

Då så är man hemma igen och sitter och gottar sig med ett glas krusbärscider, vi hade datorkunskaps prov idag som faktiskt gick kanon bra enligt min åsikt och efter som att det inte tog så lång tid att göra klart det så blev det att sluta tidigare idag också. Sedan så åkte jag och pappa och gjorde min synundersökning för att jag ska få övningsköra och jag klarade den, hade varit ganska konstigt om jag inte hade gjort det faktiskt. Sedan så var jag faktiskt uppe kl 06.00 och drog iväg och tränade med, inte precis det roligaste man kan göra den tiden på morgonen men känns ganska gött att jag har gjort det alla fall. Det konstiga var att när jag gick från bussen och in till centralen så hade jag så otroligt ont i knät så det kändes som att jag knappt kunde gå så funderar på att om jag kanske skulle skippa träningen resten av veckan.
Jag fick en tid för min magnetröntgen idag också och jag kan väl säga att jag inte är speciellt taggad över det, är ganska nervös egentligen men det är ju bra att de tar reda på vad som är fel i knät nu när jag har haft problem med det i 2 år nu till sportlovet.
Men nu så ska jag nog gå och hitta något att äta, man blir hungrig när man skippar både frukost och lunch.

Ha det gött/// Emma =-)


RSS 2.0