Eclipse :-D

Idag så hade ju äntligen Eclipse biopremiär och jag måste väl säga att jag väntat enda sedan i höstas på den, och den var kanon bra. Man är ju alltid lite orolig att boken ska bli förstörd när man ser filmen men som de andra filmerna så hände det inte nu heller, man blev uppslukad av filmen. Jag rekomenderar verkligen folk att gå och se den och att man skjuter eventuella fördommar åt sidan och ser alla filmer eller läser böckerna för jag tror inte att man kommer ångra sig. Jag ska försöka få min pappa att se dem och om han gillar filmerna kommer nog alla göra det ;-).
Jag har läst klart Stephenie Meyers andra bok "The Host"="Genom dina ögon" också på engelska, den känndes svår att få grepp om i början och det blev i slutet man börja tycka den var bra, vet inte ifall det var boken som bara var så eller om man ska ge den en chans till nu när man fattar den överlag, annars så tycker jag den är värd att läsas.
Imorgon så fyller min morbror år så då blir det att åka dit och småfira honom lite gran, men nu så ska jag lyssna lite på 30 Seconds To Mars på Spotify.

Ha det gött\\\ Emma :-)http://media.al.com/mcolurso/photo/eclipse-cast-062510jpg-b5ced7f491f80f72_large.jpg

Ikea & Biltema

Idag så har jag varit med pappa och Anna på först Ikea och sedan Biltema, på Ikea så köpte jag en ny lampa, en pläd, Anna köpte en pläd, garndiner och någon lampa med sedan så ville mamma att vi skulle köpa ljus med och jag antar att hon hade tänkt sig typ vita blockljus. Det blev blockljus men ett var blått och grönt, ett var gul, röd, grön och vit & det sista var rött och orange. Sedan så var vi på biltema med där i köpte tre lycktor, tomma cd-skivor, 3 vita blockljus och superlim. Sedan så åt vi Mc Donalds med och fick 3 st Coca-Cola glas, så nu har vi 1 blått, 1 lime och 3 lila.
Fick skolkortet idag med och man kunde ha sett sämre ut så är hyfsat nöjd faktiskt. Imorgon blir det nog att gå och fixa busskort till hösten sedan får man se vad som händer.
Igår var jag med Frida på kvällen med, var riktigt skoj, har inte träffat henne på gör länge så det får vi snart göra om igen.
Men nu så blir det Rules of engagement så...

Ha det gött\\\ Emma :-) BARFOTA Blockljus blandade färger Diameter: 7 cm Höjd: 15 cm

Nummer 20

Såg att detta kommer bli mitt tjugonde inlägg, ganska lite efter som jag har haft bloggen ett tag nu men ska försöka bli bättre på att uppdatera. I fredags var det ju midsommarafton och det och då var delar av släkten här, roligaste måste nästan ha varit Singstarduellerna vi körde jag, min lillasyrra Anna och mina två låtsaskusiner Jonathan och Amanda. Jag och Jonathan vann såklart men ibland så måste man väl erkänna att det lät verkligen inte bra när vi sjöng.
Sedan igår så blev det att sitta ute i solen en stund så har faktiskt fått lite färg. Senare på kvällen så såg jag filmen Wimbledon som faktikst var ganska bra, den handlade mest om tennis men det blev faktiskt bra. Nästan så man blir lite sugen på att börja köra tennis.
Annars är det nog inte så mycket mer som har hänt, körde lite guitar hero Metallica igår och det gick ganska bra faktiskt, bättre än vad jag hade trott.
Just nu sitter jag och lyssnar på Brush It Of med Plan Three på Spotify och den är riktigt bra, så gå in och lyssna på den.

Ha det gött\\\ Emma :-)

http://www.youtube.com/watch?v=5tgKKP_f1eQ

Plan Three – Brush It Off

Metaltown 2010

Då så var jag faktiskt på Metaltown i helgen och det var jättebra, självklara favoriten var såklart In Flames som avslutade allting och jäklar vilken kraft det blev ifrån publiken när de spelade Come Clarity, jag måste erkänna att jag också stod och sjöng med i refrängen, det var rikigt maffigt. Sedan så var Sonic Syndicate riktigt bra också, det var första gången under helgen som jag kände hela frihamnen skaka, vilket den gjorde många mer gånger under helgen. Bullet for my Valentine var mycket bättre än vad jag hade trott, jag har lyssnat på några låtar av dem hemma men de var rikigt bra live. Sedan så måste jag skiva också att Sabaton blev ganska häftigt också, jag tyckte personligen inte att de var så jättebra men responset de fick ifrån publiken och den kraften från alla så blev det faktiskt bra.
Idag så har jag suttit inne nästan hela dagen och lyssnat på 30 Seconds To Mars album This Is War som var riktigt bra, jag hittade alla fall inte en enda dålig låt, om man tyckte att Kings ang Queens var okej eller bra så kommer man nog gilla resten av albumet också.
Det sista jag ska skriva är att jag har varit och handlat lite idag och det blev en ny hårspray som tydligen ska ge volym fast det går att använda den som skulpturspray och den ska vara lätt att kamma ur så det är precis det jag vill ha, den heter L'oréal paris Elnett Satin Always Volume. Det blev också lite lösgodis.

Ha det gött\\\ Emma :-)

Ett tag sedan

Då så var det ett tag sedan jag skrev senast och nu så har det hunnit bli sommarlov och om man är så skillad som mig då blir man förkyld det första man gör, fast det börjar bli bättre tycker jag. Annars så har jag mest bara latat mig den här korta tiden. Jag skulle sett en dokumentär i går på National Geografic HD fast den kom inte så jag fick kolla på en JÄTTE intressant dokumentär om New Yorks tunnelbanesystem. Idag var det ju säsongsavslutning för 90210 och det slutade ganska bra tycker jag fast man måste ju ha en fortsättning.
Ha det gött\\\ Emma :-)

Teddy Montgomery och Erin Silver som Spelas av Trevor Donovan och Jessica Stroup som jag tycker är bland de sötaste paren som har varit i serien.


RSS 2.0