God Morgon

Kanske aningen sent att skriva god morgon egentligen, klockan är ju ändå 13.25 nu men är det helg så är det, då får man allt passa på att ta igen alla sov timmar man inte har fått under veckorna.
Idag är det ju valborg, men kan säga att traditionen att gå ut och dricka skippar jag så det blir nog en trevlig myskväll hemma hos någon med en bra film och lite sådant.

Igår såg jag faktiskt I rymden finns inga känslor för första gången och även för sista tror jag, den var faktiskt inget vidare, det fanns så klart stunder då man skrattade ganska mycket men den handlade inte om så mycket, den slutade ganska bra egentligen men kunde faktiskt ha slutat mycket bättre.

Nu så ska jag nog gå ut och njuta av det fina vädret så blir det att träffa lite kompisar sedan.

Ha det gött/// Emma =-)

Marabou Premium Lemon & Ginger

Äntligen Fredag igen, har varit en ganska stressig dag för mig men nu är jag alla fall hemma och slappnar av med lite Marabou premium lemon & ginger choklad som är den enda goda mörka chokladen som finns, enligt mig alla fall ;-).
Dagen började med att ha lite samhällskunskap, sedan hade jag sjukgymnasttid, historia prov och slutligen så åkte jag hem, åt upp resten av min Ben and Jerrys för att sedan gå en liten promenad med min supergoa kompis Camilla.
Nu så blir det nog att slappa lite framför lite halvdåliga program på tv och sedan så kanske det blir en liten film att kolla på.
Ha det gött/// =-)

Fyra Bröllop

Sitter hemma och kollar på fyra bröllop, det ska vara ungefär samma upplägg som halv 8 hos mig. När min kompis berättade för mig att det skulle börja ett sådant program så trodde jag faktiskt att han skämtade med mig men icke sa nicke. Jag kan inte säga att det är något direkt bra program, känns ganska löjligt och att ett bröllop ska vara viktigare än det de visar på tv. Alla fall, jag får väl ta och kolla klart på det samtidigt som jag äter lite Ben and Jerry's cookie dough.

Ha det gött/// =-) 

Dear John

Då var jag här igen och ska göra ett litet inlägg, vet att jag är fruktansvärt dålig på att göra inlägg men jag ska försöka förbättra mig. Egentligen ganska kort dag idag, först matte och sedan datorkunskap. Matten gick bra och datorkunskapen gick som alltid bra, är ju så sjukt lätt så man kan inte göra annat än att imponera ;-).
Jag har passat på att se lite filmer nu mer och en av de filmerna jag säg var Dear John, tror jag uppdaterade för länge sedan om den filmen men den är så sjukt bra, den har liksom allt, den är rolig emellan åt, romantisk, verklighetstrogen och bara så bra. Det är en av mina favoritfilmer måste jag säga, man blir nästan lite intresserad med att jobba med det som John arbetar med, men jag är nog alldeles för feg för det. Alla fall om du inte har sett den så måste du verkligen det, jag vet till och med killar så om ni inte är modiga nog att se den själva så passa på med eran flickvän eller tjejkompis, jag är nästan helt säker på att ni kommer att uppskatta den båda två :-).
Såg även When in Rome igår och den var också jättebra, inte riktigt lika bra och jag tror inte att det kanske är världens roligaste film om du är kille men ändå sjukt gullig och det blir många naww moment.
Nu ska jag allt läsa lite spanska.
Ha det gött/// Emma :-) 

Lite handlande

Hej hej
Idag blev att handla lite, egentligen skulle jag bara att beställa en tårta men det lyckades bli lite andra inköp också. Jag fick köpt en ögonmakeup remover, en foundationsvamp, en scarf, ett matteblock och en marabou mango också. Vi hade en jättekort dag så hann med lite sånt, ganska gött faktiskt. I morgon är det också en ganska kort dag så det blir en nice vecka fram tills lovet. Men nu så ska jag nog gå och käka lite så.
Ha det gött/// Emma =-)

Regn och långtråkig dag

Idag var det ju inte alls som igår, gör dåligt väder och kan säga att det inte var så jätteskoj att gå till skolan idag. Det hjälper inte direkt när man har super tråkiga lektioner heller men jag lyckades alla fall överleva hela dagen, sedan när jag kom hem så blev det bara att käka lite och sedan dess har jag fastnat lite på skype, men det är roligt att chatta med lite folk. Nu så ska jag nog gå och hämta något att dricka och så får vi se ifall det blir något av med att vara duktig och plugga lite spanska, även fast det är supertråkigt.

Ha det gött/// Emma :-)

Underbart väder :-D

17 grader var det till och med förut när jag kollade, helt otroligt känns ju som att det snart är sommar. Idag har varit bland de längre dagarna i skolan. Började med idrott och basket vilket inte var så jätteskoj med tanke på att jag har haft jättemycket träningsvärk i helgen sedan jag spelade golf i lördags. Sedan så hade vi svenska och naturkunskap och spanska resten av dagen. Spanskan gick faktiskt bättre än vanligt, känner mig faktiskt ganska stolt över hur jag arbetade den lektionen. Nu på eftermiddagen så har jag tagit en liten promenad med Camilla och vi träffade på lite folk på vägen så vi hade en trevlig liten stund. Jag har även bestämt mig för att inte äta något godis, chips, söta drickor eller liknade tills på fredag, får hoppas att jag klarar det har ju en tendens att äta lite för mycket godis och sånt på veckodagarna. Men nu så ska jag allt dra och kolla lite på tv.

Ha det gött/// Emma :-)

RSS 2.0