The big bang theory

Sitter hemma och kom precis hem för några timmar sedan. Har varit på läger hela helgen, riktigt skoj måste jag säga. En massa härliga männsikor, god mat och bara allmänt bra egentligen. Just nu så sitter jag och kollar på The big bang theory lika skoj som vanligt, Sheldon är ju för bra asså. Blir nog att ta det lungt resten av kvällen så får vi se vad som händer imorgon.
Hoppas att ni har haft en bra helg alla fall :-).

100!!!

Har inte bloggat på riktigt länge nu efter som att min dator har varit sönder och den jag har haft sålänge har varit riktigt dålig, men efter som att jag fick tillbaka min dator idag så tänkte jag att det var dags att publicera mitt 100 inlägg.
Idag har jag inte gjort så speciellt jättemycket, jag tog en tur till gymmet för lite CXWORX och MRL, kan säga att jag är glad att det inte blev Bodypump, har världens värk i höger biceps och lite lagom go träningsvärk i axlarna från i måndags.
Kom även på att det kanske inte är så jättesmart för mig att dricka mer Celsius, har inte mått så jättebra efter jag har druckit det. Antingen är det för att jag dricker dem fel, vilket mycket väl kan stämma det är ju jag liksom. Eller så är det så att jag är överkänslig för när det är mycket koffein, nått är det alla fall så får ta det lite lungt.
Men nu så är det nog dags att sova, man ska ju orka med dagen imorgon med ;-).


Shopping :-D

Tänkte ta och slänga in ett litet inlägg här innan jag går och lägger mig. Har varit och shoppat lite idag och det blev en jättesnygg Peak Performance jacka, tycker att Peak gör så otroligt snygga kläder så blev jätteglad när jag hittade den, man längtar ju riktigt till vintern så att man kan få börja använda den. Igår så köpte jag även ett par Replay jeans, har länge velat ha ett par jeans från Replay men har inte hittat några som kännts bra tills nu då, så det blev en riktigt lyckad shopping helg. Har även lyckats hänga lite med min supergoa kompis Filip så man kan bara ge helgen massa tummar upp.
Tycker dock att det är lite tråkigt att det inte kan bli några bilder på grejerna jag har köpt men som sagt är min dator sönder och har inga bilder i den som jag använder nu, får bara hoppas att den snart är tillbaka feån lagningen.

Ha det gött/// Emma :-)


Ny design! :-)

Hej bloggen, har varit dåligt med uppdateringar, men har det i alla fall kommit ny design! Skitkul :-)
Sen är min dator trasig, mindre kul, så får la se vad som händer. 
Ha det gött /Emma :-)

RSS 2.0