One Piece-Jump In :-D

Idag blev det riktigt mycket träning, får se det som att jag fick ta igen efter som att det inte blev någon träning i helgen. Det var som sagt väldigt jobbigt men det är ju skoj när man kör det alla fall, sedan så bränner det ju ganska gött i musklerna med ;-)
Såg även Never Say Never igår, det var kanske inte den bästa film jag har sett men den var helt okej faktiskt, bättre än vad jag förväntade mig. Har fastnad på en till Bieber låt nu med, Mistletoe sitter kvar där sedan inan men Eenie Meenie som han gör tillsammans med Sean Kingston är riktigt nice den.
Nä men nu så ska jag ta och mysa ner mig i min One Piece-Jump In som jag fick köpt i helgen, riktigt värt köp faktiskt, man vill ju bo i den men får ju försöka att klä sig lite mer propert i skolan ;-)



Naturkunskapsprov och Robinson

Sitter hemma och kollar på Robinson samtidigt som jag försöker att läsa lite naturkunskap. Jag har ju ett kanonkul prov imorgon på atomer, molekyler, förbränning och lite andra roliga grejer. Jag känner väl dock att jag kan det ganska bra så det får vi hoppas att det är så med.
Det har varit en riktigt jobbig vecka egentligen, en massa inlämningar så har suttit uppe alldelses för länge på kvällarna men nu så kan jag ju alla fall säga att det är klart. Nästa vecka körs på på ungefär samma sätt men det känns ganska bra alla fall, har bara en uppgift där som jag behöver anstränga mig på, det är iför sig ett ganska jobbigt matte B prov men det ska nog ordna sig.
Nä men nu så ska jag forstätta att läsa på naturen och så börjar ju lyxfällan snart ;-)
Chocklad cupcakes med vitchocklad och chockladfrostning, fungerar helt okej som pluggmotivation ;-)

Citron & Limepaj

Sitter hemma och lyssnar på en massa ESC låtar. Skulle egentligen tränat idag men tänkte att det var bäst att avboka passen efter som att jag har tre inlämningar som ska vara klara denna veckan, psykologiuppsatsen ska vara inlämnad imorgon och jag har verkligen ingen motivation att göra klart den tänkte till och med att lite socker skulle göra så att den blev klar snabbare så jag bakade en citron och limepaj. Den var riktigt bra måste jag erkänna men kan inte direkt säga att jag blev mer motiverad av det :-P.
Nu ska jag nog alla fall försöka att bli lite mera klar med psykologin och ska även försöka bli klar med turism och historan. Får se ifall det blir klart innan värsta pojkväns akademin börjar ;-).

Bodycombat

Fasiken vad jag har träningsvärk idag asså. Armar, ben, bål, skulderblad och axlar känns som bara den. Körde riktigt mycket träning igår så att det är väl egentligen inte så konstigt att det känns så här idag. Det blev CXWORX, MRL och Bodycombat igår. För de som inte vet vad det är för något så är CXWORX ett corepass, d.v.s ett styrkepass för mage, rygg och rumpa. MRL är typ en stepklass, man går upp och ner på en step-upbräda. Det varvar man med olika styrke övningar, MRL står för Mage Rumpa Lår. Bodycombat är ett pass som tränar ben, bål och överkropp, det är uppbyggt så att man ska slås och sparkas mycket typ. Låter kanske lite konstigt men det är inspererat av olika kamsporter och sånt. När man väl kan det så tror jag nog att det är jätteskoj men nu så har jag inte kört det så mycket :-P.
Idag hade jag egentligen tänkt att ta en liten vilodag och tänkte bara ta en liten promenad med Camilla fast det blev att vi gick typ nästan en mil istället och så hade jag glömt att avboka mina pass idag så det fick bli att dra ner till gymmet alla fall och köra lite Box och Bodypump var väl inte under de goaste förutsättningarna jag tränade men det gick faktiskt bra alla fall ;-)
Kanske ska passa på att säga hur långa passen är med:
CXWORX: 30 min
MRL: 60 min
Bodycombat: 60 min
Box: 60 min
Bodypump: 60 min
Man kan ju nästan tro att jag gillar vitamindrycker ;-)

RSS 2.0