You have got to love white chocolate

Sitter hemma efter en härlig dag då jag har träffat massa härligt folk och har också hunnit med att shoppa lite träningskläder. Fick tagit mig en go promenad med Frida, var ju evigheter sedan jag träffade henne och kändes bra att catcha upp lite över vad som har hänt och lite så, det måste vi verkligen göra om snart.
Sedan så fick jag mig en liten cykel tur med Filip och köpte lite godis och påvägen när vi cyklade så träffade vi lite trevligt folk som vi snackade lite med.
Nu så sitter jag hemma och äter lite vit choklad samtidigt som jag lyssnar på en sjukt låt.
Ha det gött/// Emma :-)

Nationella och träningspass

Har varit en ganska soft dag idag egentligen, hade nationella i matte på morgonen och sedan så fick vi faktiskt sluta efter det, vi hade datorkunskap så vi frågade ifall vi kunde få en uppgift istället vilket vi fick så var hemma igen vid 10.30 tiden.
Lagade lite mat idag med, det blev korv och stroganoff med bulgur och lite gurka, blev faktiskt ganska bra. Efter maten så tänkte jag att det hade varit ganska gött att träna lite så jag tog bussen ner och klarade igenom ett riktigt göttgympass.
Men nu så ska jag nog gå och kolla vad det är för uppgift vi har fått.
Ha det gött/// Emma :-)
Smart att utöka träningen ännu mer genom att träna med Reebok´s Easytone :-)

Lite allt möjligt

Skulle ju göra en till del på denna grejen som jag höll på med för ett tag sedan men har varit ganska dålig på det, men alla fall här kommer sista delen som heter lite allt möjligt :-).
Har du barn?
Nä, efter som att jag bara är 17 så är jag ganska glad över det också ;-).

Är otrohet fel?
Ja det är ju klart att det är fel, om man älskar en annan person så utsätter man inte honom/henne för det.

Älskar du någon?
Ja, familjen och vissa helt underbara vänner jag har :-).
Betyder familjen mycket för dig?
Ja det får jag allt säga, både min familj och släkt betyder otroligt mycket för mig, sedan finns det såklart stunder när man blir fruktansvärt förbannad på dem men för det mesta får jag väl ändå säga att det är bra.

Är du lojal?
Aa det hoppas jag ;-), Nä men det tycker jag att jag är, folk kan lita på mig och jag håller mina löften.

Tycker du om att dricka dig full?
Jag har faktiskt aldrig gjort det och planerar inte att göra det heller efter som att jag inte ser meningen med det.

Hemmafest eller krogen?
Efter som att jag inte är 18 än så får jag ju säga hemmafest ;-).

Sådär då var jag klar med den grejen, får se ifall jag hittar något annat roligt att skriva om sedan ;-)
Ha det gött/// Emma :-)

I can, I will, I know i can

Sitter hemma och lyssnar på Storbritanniens bidrag i ESC, faktiskt ganska bra även fast man helst ville att Sverige skulle vinna, men trea är ju inte fy skam heller.
Har haft en riktigt soft dag, slutade efter 20 minuter i skolan, skulle bara dit och göra ett spanskaprov som det känns som att det kan gå precis hur som helst på men jag hoppas ju såklart på det bästa även fast jag inte har för höga förhoppningar.
Sedan idag blir det ett gympass och kanske göra lite matte inför nationella på onsdag.

Ha det gött/// Emma =-)

Nationella

Har precis gjort nationella i engelska och läsförståelse delen, nu så sitter jag och väntar på att göra hörförståelse delen också. Har också lyckats att få träningsvärk i nacke, rygg och lite i magen från igår när jag körde ett gympass med, första gången jag körde sådant pass med instruktör och det var skoj faktiskt men riktigt jobbigt.
Men nu så ska jag nog förbereda mig mentalt inför nästa prov så får vi se om det blir något mer inlägg ikväll.
Ha det gött/// Emma =-)

Härligt Väder 8-)

Sitter ute just nu och bara njuter av solen, har varit lite dålig på att uppdatera nu men ska försöka bli lite duktigare, har ju varit borta hela helgen också typ så att det var lite svårt att uppdatera då.
Idag har varit en små soft dag, riktigt rolig idrottslektion faktiskt, vi körde trampets och skulle hoppa och göra volter och sånt, är inte jätteduktig på det men det var riktig skoj.
Nu så blir det att fortsätta att steka lite, man får ju passa på. Sedan så ska jag nog bara käka något.
Ha det gött/// Emma :-)

Boende

Då blir det att fortsätta med boendet idag ;-).
Lägenhet eller hus och framtidsplaner med boende?
Just nu så bor jag i hus med min familj men när jag flyttar hemifrån så vill jag nog först bo i lägenhet och sedan när jag själv får barn flytta till hus igen.
Litet eller jättestort?
Lagom är nog bäst, om det är för litet så känns det inte lyxigt alls och så får man typ inte plats och om det är alldeles för stort så blir det för mycket och alldeles för mycket för en latis som mig ;-).
Drömhus?
Drömhuset är ett fint hus precis vid havet på typ Öckerö, Tjörn eller Torslanda som har massor med panorama fönster, stor balkong där man kan sitta och se solen gå ner över havet, ett stort och mysigt sovrum, topmodernt kök och moderna fräsha badrum, gärna en pool och ett ganska stort garage med.
Landet eller mitt i stan?
Inget av dem faktiskt, jag vill egentligen bo i stan när precis när jag flyttar hemifrån men sedan så flyttar jag gärna ut en bit fast landet skulle jag nog inte vilja bo på.
Mysigt eller sterilt?
Jag gillar nog både och, köket ska gärna vara rostfritt och stilrent men sovrummet får gärna vara mysigt med massa kuddar och sånt.
Sådär ja, imorgon är sista dagen med detta och då blir det bara lite allt möjligt.
Ha det gött/// Emma =-)

Högt tempo

Idag har verkligen inte varit någon lugn dag. Nationella i engelska uppsatsen hade jag det första på morgonen så vi fick ingen sovmorgon denna veckan, ganska synd efter som att det är gött att ha en dag i veckan då man får chansen att vila upp sig lite. Sedan så shoppade jag lite grejer, det blev 3 par skor, ett par chinos, en foundation och 2 par lås, ett att ha när jag tränar och ett att ha om jag låser in nycklarna i skåpet igen, om jag känner mig själv rätt så kan det mycket väl hända.
Passade även på att träna idag med, det blev mycket styrka i armar men även ben och mage. Har ganska go träningsvärk nu med.
Fast nu så ska jag sätta igång med matteuppgiften som ska vara klar imorgon :-).
Ha det gött/// Emma =-)

Arbete och Utbildning

Idag blir det att fortsätta med det här så jag hoppas att det inte är alldeles för tråkigt ;-).
Jobbar eller pluggar du?
Jag pluggar just nu på heltid och läser första året på samhällsprogrammet, skulle gärna vilja ha ett extra jobb på sidan om men som det ser ut nu så är inte det jätteaktuellt.
Vad vill du bli?
Denna frågan får jag lite då och då, för det mesta så brukar jag svara att jag inte vet efter som jag inte orkar prata så mycket om det men om sanningen ska så vill jag gärna bli pilot. Från början funderade jag lite på flygvärdinna men jag känner att jag vill ha mer ansvar och tror att det är ett jobb som skulle passa mig.
Trivs du med ditt jobb/utbildning?
Svår fråga egentligen, jag tycker ganska ofta att det är jättetråkigt och kämpar massor för att få bra betyg men jag är ändå glad att jag valde en sådan bred linje så att jag har chansen att välja nästan vilken väg som helst efter skolan.
Är lönen viktigast?
Jag tycker att det är ganska viktigt att ha en bra lön så att man kan leva som man vill och ha lite lyx i livet men det finns ju såklart viktigare saker i livet än pengar och det som är viktigast är ju att man trivs på sitt jobb, man skulle ju helst vilja ha både och.
Sådär då har jag redan klarat av ganska mycket och imorgon så fortsätter jag med boende.
Ha det gött/// Emma =-)

Shoppingvanor

Då så tänkte jag att fortsätta med det jag började på igår och idag så blir det att berätta lite om mina shoppingvanor, så jag hoppas att ni kommer att tycka att det är lite intressant alla fall.
Hur mycket shoppar du för varje månad?
Ja du, denna är ganska svår faktiskt det blir väldigt olika, ibland blir det flera tusen och andra månader inget alls. Jag tycker jättemycket om Peak Performance te.x och om jag ska köpa en tröja från dem så blir det lite över 1000 sek och om jag då ska köpa något mer så går det lätt åt lite pengar.
Har du mer skor än kläder?
Det har jag nog verkligen inte, har massor med kläder som jag aldrig använder och med skor blir det nästan att jag använder alla jag har. Jag tycker det är jätteroligt att köpa skor men jag är så kräsen när det kommer till det, en tröja från gina te.x för en 100-lapp är enklare att köpa en ett par högklackat för 1000 sek, de ska passa på ett annat sätt, därför så är jag ganska kräsen när jag ska köpa skor.
Favoritplagg?
Denna var ganska svår, det är så mycket av mina kläder som jag gillar. Peak och Henri Lloyd tröjor gillar jag mycket, jeans är något som jag använder mycket och funkar till typ allt, min kavaj är jag sjukt nöjd med och passar på att använda till många finare tillfällen. Men jag måste nog säga att mitt favoritplagg är mina IFK-byxor, det kanske inte är lika snygga som ett par tighta stuprörs jeans eller en söt klänning men de är så otroligt sköna att gå i och jag tycker faktiskt att jag passar ganska bra i dem. Jag spelar inte fotboll överhuvudtaget, jag suger rent ut sagt men det vet ju inte de som jag möter på gatan ;-). Ska även passa på att tilläga att jag aldrig använder mjukisbyxor offentligt men träningsbyxor är en helt annan sak, skulle nog inte använda dem om det inte stod IFK på dem offentligt heller men ändå ;-).
Hatplagg?
Det är mycket som jag inte alls gillar när det kommer till mode men folk som visar alldeles för mycket tycker jag inte alls är snygg, jätte uringad tröja, magtröjor eller transparenta toppar tycker jag faktiskt bara ser billigt ut, jag vet att det är jättemånga som gillar det men helt ärligt så tycker jag inte att det ser bra ut. Visst en mag tröja kan säkert vara fint och praktiskt på chartern till Grekland men om du har den mitt i vintern så ser det faktiskt bara ut som du har tagit ett stor fel steg. Men folk ska förstås få ha på sig vad de vill, så länge de känner sig vackra och fina så är det ju det enda som spelar roll :-).
Sådär då var andra dagen avklarad, imorgon så tar vi och ger oss på arbete och utbildning, ha det jättebra tills dess.
Ha det gött/// Emma =-)
Mina supergoa IFK-byxor :-)
M

lite småroligt

Hittade någon slags lista typ när jag var inne på cosmopolitans hemsida, den är inte precis som andra sådana listor som man ska skriva typ om olika grejer en gång varje dag i en månad men jag tänkte försöka mig på den här lite annorlunda varianten så får vi se hur det går.
Matvanor?
Vilken är din favorit maträtt?
Ja, denna är ganska svår egentligen, jag gillar så mycket olika grejer, tycker att det är jättegott med tacos och tacopaj, kött är något som jag gillar jättemycket så jag får nog säga att det godaste är nog antingen hasselbackspotatis eller potatiskroketter med något gott kött och en go brunsås.
Bästa dryck?
Är helt klart dr pepper, men efter som jag har ett nyårslöfte om att inte dricka cola, dr pepper, jul eller påskmust under hela 2011 så dricker jag ju inte det nu så det godaste jag får dricka just nu är nog hallon eller päronsoda, sedan så gillar jag faktiskt Vitamin Water och Vitamin Well ganska mycket med.
Bästa alkoholdryck?
Jag dricker iprincip ingenting så detta var inte lätt men något som jag tycker är riktigt gott är x-ide mandarin chili.
Använder du smör på smörgåsen?
Ja det gör jag ju men jag gillar verkligen inte smör så jag tar så lite som möjligt, det ska vara jättelite och över exakt hela mackan, så folk tycker det är lite småroligt när jag ska smöra efter som att jag är så noggrann.
Smågodis eller färdiga påsar?
Ja du, jag tycker att det är jättegott att blanda massa som när man är i en jättestor godisaffär men ändå så gillar jag att köpa typ tutti frutti passion påsar så jag måste nog säga både och.
Favoritglass?
Favoriten är ju Ben and Jerry's cookie dough men efter som att jag är laktosintolerant så äter jag inte den så jätteofta så att sia glass har gjort den laktosfri vaniljglass som är riktigt god och man mår inte dåligt om den så är ett bra alternativ.
Hoppas att ni inte tyckte detta var alldeles för tråkigt, imorgon fortsätter jag med nästa punk shopping vanor.
Ha det gött/// Emma =-)

RSS 2.0